El FC Cambrils perd davant el Santes Creus en el darrer partit de la primera volta

Els cambrilencs van disposar d'ocasions per empatar el partit però finalment es van deixar els tres punts en el seu desplaçament a Reus

Imatge del partit entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida
Imatge del partit entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida | Cristina Sierra

Futbol                   Quarta Catalana                          Grup 29

Santes Creus 2 - FC Cambrils 1

El FC Cambrils va sortir derrotat en el partit que es va disputar aquest passat dissabte al vespre a Reus, davant el Santes Creus. L'equip reusenc va ser el clar dominador de la primera part i fruit d'això van arribar els dos gols locals, l'1 a 0 al minut 37 i, poc després, el 2 a 0, al minut 44 de partit, i fruit d'un penal que només va veure l'àrbitre. Als cambrilencs els costava arribar a la porteria contrària tot i que van disposar d'alguna ocasió de gol que no van saber materialitzar.

A la segona part el panorama va canviar i el Cambrils va disposar de diverses ocasions per empatar però no ho va aconseguir. El gol cambrilenc, marcat per Said, va arribar al minut 85 de partit i amb el 2 a 1 es va tancar el resultat.

Aquest ha estat el darrer partit de la primera volta de la competició. El FC Cambrils es troba classificat en la 13a posició amb un total de 13 punts, fruit de les tres victòries i els quatre empats aconseguits. Aquest proper cap de setmana comença la segona volta i el FC Cambrils jugarà al camp del Salou B,