Informació general

Xerrada

L'advocat i escriptor Jordi Cabré protagonitza la darrera xerrada de l'ANC Cambrils

La xerrada es va fer el passat divendres19 de gener al Centre les Basses i va tenir per títol "Nova estació: catalanitzar Europa"

Per Redacció

Jordi Cabré i Albert Oller, el passat divendres, al Centre les Basses
Jordi Cabré i Albert Oller, el passat divendres, al Centre les Basses | Cedida

L'advocat i escriptor Jordi Cabré va protagonitzar, aquest passat divendres al vespre, una xerrada sota el títol de Nova estació: catalanitzar Europa, al Centre les Basses. La xerrada, organitzada per ANC Cambrils amb la col·laboració del Consell Local per la República Cambrils i les Àvies i Avis per la Independència, va tractar del paper que es farà des de les institucions europees i que segons Cabré, "Europa apostarà per una solució pactada tipus confederació". Jordi Cabré, que és col·laborador de l'advocat Gonzalo Boye, va repassar els fets de l'octubre de 2017 i va manifestar que si la gent hagués aguantat al carrer, el 27 d'octubre de 2017, "avui ja seríem un país independent. Ara, encara ens estem recuperant de la sotregada que va representar l'aplicació del 155".

Pel que fa a l'actualitat, Cabré es va referir a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per principis de l'any vinent, "les entitats civils s'han d'afanyar si volen tenir alguna opció a fer alguna cosa positiva".

 

 

Comenta aquest article