Esports

Empats per als tres equips cambrilencs de futbol en la primera jornada de la temporada

Per Redacció

Un jugador de l'Oleastrum remata a la porteria defensada per l'Aldeana


Territorial Preferent

Júpiter 1 - Cambrils 1

Partit difícil pel Cambrils en la primera jornada del campionat, al camp del Júpiter. L'equip cambrilenc va aconseguir empatar el partit, però no ho va fer fins als últims minuts, la qual cosa va suposar que hagués de lluitar durant bona part del partit per no ensopegar en la primera jornada i sobretot després que el jugador cambrilenc Alberto fes gol en pròpia porta en el primer minut del partit. El gol de l'empat va tardar en arribar, ja que no va ser fins al minut 68 de la mà de Pedro. La propera jornada el Cambrils rebrà el Viladecans a casa.

Primera Territorial

Oleastrum 0 - Aldeana 0

Primer partit de la temporada per a l'Oleastrum sense gols. En la primera jornada l'Oleastrum va rebre a casa l'Aldeana, sense que cap dels dos equips fos capaç de marcar, en un partit molt igualat on hi va faltar compenetració entre els jugadors. La propera jornada l'Oleastrum visitarà el camp de l'Alcanar.

Un jugador de la UE Vilafortuny disputa la pilota a un del Constantí


Segona Territorial

UE Vilafortuny 2 - Constantí 2


El primer partit de la temporada i la nova categoria ha començat amb empat per la UE Vilafortuny. Ahir diumenge, l'equip cambrilenc va rebre a casa el Constantí. Abans de l'inici del partit, Joan Pascual, un dels membres fundadors de l'equip, va fer la sacada d'honor. Des d'un primer moment l'equip local va dominar el partit. Tot i això va ser l'equip visitant qui va encetar el marcador, però el Vilafortuny va reaccionar ràpid i de la mà de Piqué va empatar el partit. Tot i els nervis del primer partit de la temporada, el Vilafortuny va aconseguir posar-se per davant del marcador amb un gol de Xuli. Però l'àrbitre va jugar un paper important, després de no contemplar un parell de jugades que eren penal a favor del Vilafortuny i que l'àrbitre no va saber veure. En canvi, en els últims minuts del partit va xiular un penal a favor del Constantí que va permetre a l'equip visitant empatar el partit. La propera setmana el Vilafortuny visitarà el camp del Sant Pere i Sant Pau, a Tarragona.

Comenta aquest article