Esports

Futbol

El Cambrils Unió es retroba amb la victòria, dos mesos després

Els d’Adri Puerto dominen el partit contra La Sènia i es posiciona en el cinquè lloc, a nou punts del líder

Per Redacció

El Cambrils Unió abans de jugar contra La Sènia
El Cambrils Unió abans de jugar contra La Sènia | Cedida

Segona Catalana - Grup 6

La Sènia 2 - Cambrils Unió 3

Gols: 0-1 m. 19 Igor; 1-1 m. 24; 2-1 m. 31; 2-2 m. 55 Igor; 2-3 m. 60 Gito (p.)

Targetes: grogues a Edu Sosa, Marquinhos, Richard i Abraao

Alineació: Alejo, Roca (Marc Martínez m.40), Marquinhos (Eudald m.74), Aleix Llobet, Edu Sosa (Richard m. 58), Cruañes (Abraao m.58), Gito, Igor, Carlos, Ivan Ramos(Aaron m.74) i Josu

 

El Cambrils Unió va tornar a guanyar després de dos mesos. Els d’Adri Puerto van retrobar-se amb la victòria davant La Sènia, en un partit on els cambrilencs van mostrar el seu millor joc i a hores d’ara ocupen la cinquena posició de la classificació, a nou punts del líder, el Camarles.

L’inici del partit va ser similar al que el Cambrils Unió va disputar la setmana passada contra el Jesús i María. Igor va marcar el primer gol dels cambrilencs al minut 19 i dos minuts més tard, Gito va fer un xut des de fora l’àrea. Poc després, al minut 24, els locals empataven.

Tot i l’empat, el Cambrils Unió va continuar creant jugades però al minut 31, de nou La Sènia, aprofitant un error defensiu dels cambrilencs, marcava un gol que l’avançava al marcador. Al minut 34, Aleix i Gito van tenir oportunitat per empatar el partit, que va finalitzar la seva primera part amb un Cambrils Unió que va baixar la seva intensitat.

Al minut 55 de la segona part, Igor va marcar el gol de l’empat i, cinc minuts més tard, Gito va fer el tercer gol al transformar un penal. El jugador ha marcat dues setmanes consecutives i a hores d’ara és el pitxitxi de la competició amb 12 gols fets en 16 partits.

Al minut 76, La Sènia es va quedar amb deu jugadors i ja no hi va haver més oportunitats per ampliar la diferència en el marcador.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió rebrà el Pobla de Mafumet B en el partit que tancarà la primera volta de la competició.

Comenta aquest article