Informació general

Turisme

Es presenta Turismarket, el primer saló per als professionals del turisme i l'hostaleria de la demarcació

FiraReus Events acollirà, el 19 i 20 de febrer, aquesta primera edició que comptarà amb més d'una seixantena d'expositors

Per Redacció

La Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisime va presentar ahir la primera edició de Turismarket
La Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisime va presentar ahir la primera edició de Turismarket | Cedida

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació, va presentar, ahir dijous, la fira Turismarket. Es tracta del primer saló per als professionals de l’hostaleria i el turisme de la demarcació de Tarragona, i estarà organitzat íntegrament des del territori. FiraReus Events acollirà aquesta primera edició els dies 19 i 20 de febrer i comptarà amb més de 60 expositors.

Turismarket presentarà l’oferta més completa del sector de l'hostaleria i turisme, posant a l'abast dels professionals tot el necessari perquè puguin fer front als seus projectes empresarials i als nous reptes d'aquest sector en transformació contínua. El saló estarà organitzat en diferents àrees temàtiques repartides amb més 4.000 m2 d'exposició, estands i demostracions de producte. Totes les persones interessades en el sector de l'hostaleria i el turisme podran descobrir l'oferta d'empreses dels sectors de l'alimentació, disseny i interiorisme, equipament tècnic, serveis i TIC. A més dels estands amb exposició, també es durà a terme Turismarket TALKS & COOK que comptarà amb presentacions, conferències, tallers, degustacions especials, showcooking...

La cambrilenca Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme, va explicar que l’objectiu d’organitzar Turismarket és el de "continuar prestigiant el nostre sector, posicionant-lo com el líder de la demarcació amb esdeveniments professionals de primer nivell que ofereixen solucions als empresaris i treballadors de l’hostaleria i el turisme per tal de facilitar-los contactes i que puguin conèixer de primera mà les novetats de les principals empreses proveïdores".

En el marc d’aquest saló, les classes dels diferents graus de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili es desplaçaran fins a FiraReus. "Volem donar l’oportunitat a totes i tots els alumnes que, en un futur, volen treballar al turisme, que visitin i coneguin empreses del sector i que vegin l’ambient que s’hi respira. Creiem que serà una bona experiència per a tothom", va afirmar Cabré.

Es calcula que per aquesta primera edició hi passaran més de 1.000 persones. La visita al saló és gratuïta i tothom qui ho desitgi pot aconseguir la seva entrada a la pàgina web turismarket.com.

Comenta aquest article