Esports

Atletisme

Tres podis d'atletes cambrilencs als controls a la pista coberta de Sabadell el passat cap de setmana

Martina Gómez va ser segona en 200 metres llisos, Aina Ferre va ser tercera en triple salt i Èlia Bayón tercera en 60 metres llisos

Per Redacció

Atletes del Club Atletisme Cambrils a Sabadell el passat cap de setmana
Atletes del Club Atletisme Cambrils a Sabadell el passat cap de setmana | Cedida

Diversos atletes del Club Atletisme Cambrils va competir el passat cap de setmana en un control a la pista coberta de Sabadell. Martina Gómez, Aina Ferre i Èlia Bayón van aconseguir els resultats més destacats en pujar al podi en les seves respectives proves.

En Sub16 van competir Marta Molina, Nora Barriola, Zoe Dorado i Aina Ferre. Ferre va pujar al podi amb una tercera posició en triple salt, assolint una marca de 10,05 metres, i també va aconseguir una quarta posició en 60 metres tanques amb una marca de 9,66''. Per la seva part, Dorado va aconseguir una quarta posició en 3.000 metres llisos gràcies a un temps de 11'59''. En categoria Sub18 van competir Biel Llambrich, Aleix Llaberia, Clàudia Nolla i Anna Duran.

En el Trofeu Natalia Amiel que es va celebrar el 14 de gener, també a Sabadell, en categoria Sub10 van competir Èlia Bayón i Naia Guinarat. Bayón va aconseguir la medalla de bronze en 60 metres llisos amb una marca de 10''04'''. En categoria Sub12, competien Oriol Guinart, Roger Arribas, Lola de San José i Martina Gómez. San José va aconseguir una quarta posició en 1.000 metres llisos amb una marca de 3'50'' i Gómez va aconseguir una medalla de plata en 200 metres llisos amb una marca de 30''71''' i una molt bona vuitena posició en 1.000 metres llisos amb una marca de 3'56''. En categoria Sub14 també van competir Eidan Ruiz, Daniel Cabau –que va aconseguir MMP en salt d'alçada i llançament de pes–, Clàudia Espinosa, Leonora Sanz i Vega Alonso –MMP en llançament de pes–.

Comenta aquest article