Cultura

Literatura

L'escriptora Cristina Pallàs presenta el seu llibre «Famílies» a la Biblioteca

D'altra banda, l'autora reusenca Maria Lluïsa Amorós visitarà el Club de Lectura Adult amb la seva novel·la «Confidències vora el Tàmesi»

Per Redacció

Imatge d'una edició del Club de Lectura Adult el passat mes de desembre
Imatge d'una edició del Club de Lectura Adult el passat mes de desembre | Andreu Dalmau

La Biblioteca Josep Salceda i Castells comença l’any amb l’Hora del conte i presentació del llibre “Famílies” de Cristina Pallàs el proper dijous 18 de gener a les 18 hores. Després de la presentació, que comptarà amb la presència de l’autora, es farà una activitat per a nens i nenes d’entre 6 i 8 anys.

El llibre, il·lustrat per Paula Vidal, pretén sensibilitzar sobre la diversitat de famílies i transmetre als infants els valors de respecte i tolerància per deixar d'estigmatitzar i emetre judicis. L’objectiu de l’autora és dotar la paraula família d'un nou significat més obert i gran on tothom hi tingui cabuda i que no estigui condicionat als estereotips que s'han transmès fins ara.

Aquest mes de gener també visitarà la biblioteca l’escriptora reusenca Maria Lluïsa Amorós, que el 30 de gener participarà en una sessió oberta del Club de Lectura Adult per comentar la seva novel·la Confidències vora el Tàmesi.

A més, el Club de Lectura Infantil es trobarà el 26 de gener per parlar de la novel·la “El nou” de David Almond. També, tots els dimarts hi ha les sessions de lectura Lecxit amb la col·laboració de la Fundació Bofill. Les inscripcions als clubs de lectura o al projecte Lecxit es poden fer al mateix equipament o al correu electrònic bib@cambrils.cat.

Comenta aquest article