Cultura

Teatre

Pallassos, titelles i contes pujaran a l'escenari del cicle familiar «Diumenges al Teatre»

La nova temporada, que arrenca el 28 de gener, portarà quatre espectacles familiars de diferents arts escèniques al Teatre del Casal Parroquial

Per Redacció

Teatre Nu serà una de les companyies que actuaran en els Diumenges al Teatre
Teatre Nu serà una de les companyies que actuaran en els Diumenges al Teatre | Cedida

El cicle familiar “Diumenges al Teatre” obre una nova temporada amb quatre espectacles variats dins de les arts escèniques, que ompliran el Teatre del Casal de pallassos, titelles, contes i grans aventures per a tots els públics. La programació arrencarà el 28 de gener amb els embolics plens d’humor de tres pallassos de l’espectacle Baksa de la companyia Toc de Gresca.

Les titelles també tindran un paper protagonista aquesta temporada amb La Baldufa, que presentarà Embolic a la Granja el 25 de febrer, i El Replà Produccions, que representarà El Club de les Valentes el 17 de març. Finalment, el 21 d’abril serà el torn dels “Contes Meravellosos” de la companyia Teatre Nu, que redescobreix els contes infantils de Lola Anglada i posa en valor la figura d’aquesta destacada escriptora i il·lustradora catalana.

El regidor de Cultura, Jordi Barberà, creu que el teatre familiar “és una oportunitat perquè petits i grans comparteixin una activitat cultural divertida i alhora permet l’aprenentatge de valors com l’amistat, l’estima o l’empatia”.

El cicle “Diumenges al Teatre” està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’entitat local La Teca Teatre. L’activitat va néixer ara fa 23 anys per apropar les arts escèniques de qualitat als més petits i petites.

Tots els espectacles es portaran a terme a les 17:30 hores al Teatre del Casal (plaça de Sant Pere, s/n). El preu de les entrades, que es posen a la venda a partir d'avui, és de 6 euros i es poden comprar de manera anticipada a www.entrapolis.com. Aquest any hi ha un increment de preu que s’ha produït per una regularització de preus, ja que feia més de 10 anys que es mantenia el mateix import. Però al mateix temps s’ha aprovat un descompte del 50% que s’aplicarà a les famílies nombroses. Les persones beneficiàries podran comprar l’entrada amb aquesta reducció però caldrà que presentin el carnet acreditatiu juntament amb el tiquet.

Comenta aquest article