Esports

Futbol sala

El Mediterrani arrenca un punt en la seva visita a Alcarràs

El conjunt cambrilenc, amb baixes sensibles a la seva formació, va disposar d'ocasions clares per poder-se endur els tres punts

Per Redacció

Partit del Mediterrani, aquesta temporada
Partit del Mediterrani, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                    Divisió d'Honor Catalana                    Grup 3

Ponent Futsal Alcarràs 3 - CFS Mediterrani 3

Partit que es preveia molt complicat ja que el Mediterrani es presentava amb moltes baixes importants i els locals venien de guanyar a la pista del líder. El treball realitzat durant la setmana dels jugadors disponibles i la recuperació de Marc Bernadó, que tornava després de més d'un mes sense jugar, juntament amb la recent incorporació al club d'Alberto Martí, obrien esperances de tornar amb els tres punts d'Alcarràs.
El partit no va començar massa bé pel Mediterrani ja que va concedir tres pèrdues regalades seguides molt a prop de l'àrea, fent que l'Alcarràs no desaprofités l'última per avançar-se al marcador. Christian, que va fer el seu millor partit de la temporada, empatava als pocs minuts. A partir d'aquí poques ocasions i tot i que Christian,  Igor i Marc Bernadó les van tenir per avançar als cambrilencs, van ser novament els locals, amb un golàs, que es posaven de nou per davant. David però aprofitant un rebot d'una falta empatava de nou en poc temps.
La segona part va començar amb clares ocasions del Mediterrani. Eric, Marc Brull, David i Christian les van tenir molt clares, però de nou els visitants feien el tercer i també altra vegada el golejador David empatava fent el seu segon gol del partit. A falta de cinc minuts el partit es va obrir. Alberto va fer tres aturades de gran mèrit i Marc Bernadó i David a l'últim segon  van tornar a tenir clares ocasions però el porter local i la mala sort no van deixar endur-se els tres punts als jugadors cambrilencs.

El proper dissabte el Mediterrani jugarà a casa contra el Maristes Montserrat Lleida.

Comenta aquest article