Informació general

Successos

Un gat, víctima de l'aparatós incendi d'ahir al vespre a un pis de l'Eixample Platja

L'edifici va haver de ser evaquat a causa de l'incendi que es va originar en un dels electrodomèstics d'un tercer pis del número 9 del carrer d'Extremadura

Per Redacció

Imatge de l'incendi al tercer pis d'un bloc al carrer Extremadura
Imatge de l'incendi al tercer pis d'un bloc al carrer Extremadura | Cedida

Un aparatós incendi va afectar un tercer pis del número 9 del carrer d'Extremadura, a l'Eixample Platja, ahir al vespre. El foc es va originar a la part de la cuina del pis i el fum es va estendre per la resta del pis i per tot l'edifici. En el moment de l'incendi el pis estava buit i només hi havia el gat que va resultar mort.

Els bombers van rebre l'avís poc després d'un quart de 7 de la tarda. Al lloc de l'incendi hi van acudir un total de sis dotacions de bombers; una de Cambrils, dues de Reus, una de l'Hospitalet de l'Infant, una de Tarragona i una de la Regió provinent de Reus. El foc hauria començat en un electrodomèstic; o bé a la rentadora o a l'assecadora, que van quedar completament calcinats. El foc es va estendre per la cuina de l'habitatge i el fum es va escampar per tot l'edifici.

La Policia Local va evacuar l'edifici, de sis pisos d'alçada, que es troba a la cantonada del carrer d'Extremadura amb el passeig de Francesc Macià. Els bombers van estar treballant en l'extinció del foc i amb la ventilació de l'habitatge fins les 7 de la tarda. Segons han informat els bombers, l'edifici no presentava danys estructurals com a conseqüència de l'incendi. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de les diligències posteriors.

Comenta aquest article