Informació general

Obres

L'Ajuntament renova el parc infantil de la plaça de la Concòrdia

Properament també s'instal·larà un nou joc infantil al Parc del Pinaret

Per Redacció

Aquesta mateixa setmana l’empresa adjudicatària ha començat els treballs amb la retirada del cautxú vell
Aquesta mateixa setmana l’empresa adjudicatària ha començat els treballs amb la retirada del cautxú vell | Cedida

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament ha iniciat una campanya de renovació dels parcs infantils de la ciutat. La primera actuació ha estat la substitució del cautxú de la zona de jocs situada a la plaça de la Concòrdia.

Aquesta mateixa setmana l’empresa adjudicatària ha començat els treballs amb la retirada del cautxú vell, que estava molt deteriorat per l’ús, i la reparació de la tela asfàltica de sota. Entre demà i la setmana vinent, s’hi instal·larà un nou cautxú de les mateixes condicions que l’anterior, adaptat a les característiques del joc infantil.

A més, properament s’hi tornarà a posar un tobogan, que substituirà el tobogan trencat que es va haver de retirar per seguretat, després d’un acte vandàlic. L’element ja està encarregat i arribarà tan bon punt hi hagi estoc.

D’altra banda, al Parc del Pinaret està prevista la instal·lació d’un nou joc infantil a principis de febrer a la zona propera al bar. El nou joc serà semblant al que hi havia, que es va haver de retirar pel mal estat de l’estructura, que suposava un risc pels infants. En aquest cas s’ha escollit un joc que compleix amb les funcions lúdiques més similars al joc anterior i que s’ajusta a l’espai disponible, comptant amb la zona de seguretat.

Comenta aquest article