Societat

Entitats

El Polvorí acull un tast de vins de la DOQ Priorat

Una vintena de persones van participar al tast de vins que va anar a càrrec dels enòlegs Jordi Rovira i Berta Camps

Per Redacció

Els enòlegs Berta Camps i Jordi Rovira van protagonitzar el tast de vins
Els enòlegs Berta Camps i Jordi Rovira van protagonitzar el tast de vins | Lluís Rovira i Barenys

El Casal Popular El Polvorí va acollir, ahir al vespre, un tast de vins de la DOQ Priorat a càrrec dels enòlegs Jordi Rovira i Berta Camps. Els dos enòlegs, que treballen en cellers del Priorat, van compartir les explicacions sobre les característiques del territori del Priorat i dels vins que s'hi fan. En el tast es van poder provar dos vins blancs, un fet amb garnatxa blanca i macabeu i l'altra amb garnatxa negra; i tres de negres, un d'ells monovarietal de garnatxa negra i els altres dos amb cupatges de garnatxa i carinyena. El cambrilenc Jordi Rovira i la berguedana Berta Camps van donar tot tipus d'explicacions sobre la singularitat del Priorat i les diferències internes entre els vins elaborats a més alçada i amb terres més argiloses, sota el massís del Montsant, i els que es fan a la zona central, més àrida i amb la llicorella i la pissarra com a sòl predominant.

El tast va aplegar una vintena de persones i ha estat una més de les activitats programades pel Casal Popular El Polvorí per aquestes festes nadalenques. Un vermut popular, demà a les 12 h al Polvorí, clourà els actes previstos per aquest Nadal.

El tast de vins va aplegar una vintena de persones al Casal Popular El Polvorí (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article