Societat

Nadal

Els Heralds Reials recullen les cartes dels més petits (Conté galeria fotogràfica)

Desenes de famílies van fer cua a la plaça de la Vila i la plaça Mossèn Batalla per entregar els seus desitjos als emissaris de Ses Majestats

Per Andreu Dalmau

Nen entregant la seva carta als Heralds Reials
Nen entregant la seva carta als Heralds Reials | Andreu Dalmau

“Els Reis d'Orient ja són camí de terres catalanes”, van anunciar solemnement els Heralds Reials ahir, des de la plaça de la Vila. Els emissaris de Ses Majestats van ser presents també a la plaça Mossèn Batalla per recollir les cartes amb els desitjos dels més petits. Una llarga cua de famílies va esperar pacientment el seu torn per poder ser atesos pels Patges i els Heralds.

Grans i petits, a més de d'entregar les seves cartes, van poder fer-se fotografies amb els emissaris reials i van rebre piruletes de regal. Avui, a partir de les 17 hores, Patges i Heralds passejaran pels diferents carrers de Cambrils i serà el 5 de gener, a les 19 hores, que arribaran Ses Majestats a les Escales Reials. Minuts abans, els focs d'artifici anunciaran l'arribada dels Reis Mags i, a continuació, serà la gran Cavalcada que enguany tornarà a passar per la Rambla de Jaume I.

Dissabte 6 de gener, a partir de les 9 hores, els Reis d'Orient, acompanyats dels seus Patges i Heralds, començaran a repartir els regals a aquelles famílies que ho hagin sol·licitat prèviament. Aquest any, el repartiment s'iniciarà pel barri de la Parellada, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent. A les 10 hores, es començarà al barri Nou Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades