Cultura

Teatre

Situacions quotidianes i còmiques, la proposta fresca de la Teca d'aquestes dates nadalenques (conté galeria fotogràfica)

Ahir es va fer la tercera i darrera representació que La Teca Teatre ha fet de l'obra "Històries curtes en espais tancats", de Vicente Cañón

Per Lluís Rovira i Barenys

Els actors de l'obra, ahir, al final de la representació
Els actors de l'obra, ahir, al final de la representació | Lluís Rovira i Barenys

La Teca Teatre va posar en escena la tercera representació de "Històries curtes en espais tancats", de Vicente Cañón, l'obra que ha preparat per aquestes festes nadalenques. Una obra d'entreteniment i construïda a base d'esquetxos en la que els deu actors que hi intervenen fan una representació d'escenes força quotidianes que es poden donar en espais tancats, ja sigui dalt d'un avió o d'un tren, al restaurant o al bar, al mercat, a la sala d'espera del dentista, a casa de les tietes o en una casa qualsevol davant una visita inesperada. L'escenografia i la música entre esquetxos fan de fil conductor de l'obra i les històries se succeeixen a un bon ritme i al final es tanca el cercle dalt de l'avió, on havia començat el primer esquetx.

Les situacions representades dalt de l'escenari són força quotidianes; qui no ha parlat amb algú sense recordar el nom del seu interlocutor? o bé s'ha assegut al tren o a l'avió i li ha tocat una companyia una mica "estranya"? o bé, tal com explica el fulletó, "qui no ha anat a sopar a un restaurant de disseny i ha marxat amb gana?". Els 10 actors que intervenen a l'obra (Montse Parra, Elisabet Capella, Pilar Palomo, Carme Pascual, Roser Costa, Mercè Morell, Pere Francesch, Joan Ortoneda, Xavi Cerrato i Pep Pellicer), sota la direcció de Tere Franch, fan una feina camaleònica alternant tot tipus de personatges i situacions. La gent va passar una bona estona, que és del que es tractava, i va correspondre l'esforç de la companyia teatral cambrilenca amb una llarga ovació al final de l'obra. A destacar que l'autor de l'obra, Vicente Cañón, va ser present a la representació del passat dissabte 30 de desembre i a l'acabar l'obra es va fer una foto amb els actors.

Comenta aquest article

Galeries relacionades