Societat

Festes

Tot a punt per a l'arribada dels Heralds dels Reis Mags d'Orient

Demà al matí els ajudants de Ses Majestats arribaran, per mar, a les Escales Reials

Per Redacció

Un moment de l'arribada dels Heralds a Cambrils l'any passat
Un moment de l'arribada dels Heralds a Cambrils l'any passat | Berta Ruiz

Cambrils ja ho té tot a punt per a la imminent arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Demà diumenge 31 de desembre la màgia s'iniciarà amb l'arribada, per mar, dels Heralds a les Escales Reials. A les 11 hores, els Nyanyos Timbalers animaran el passeig Miramar amb el seu ritme i, mitja hora més tard, els ajudants de Ses Majestats arribaran al Mollet del Rec per anunciar la pròxima visita de Melcior, Gaspar i Baltasar. Seguidament, els Heralds i els seus acompanyants faran la tradicional passejada pels carrers i les places de la vila.

Dimarts 2 de gener a partir de les 18.30 hores els Carters Reials i els Heralds aniran a les places de la Vila i de Mossèn Joan Batalla per a recollir les cartes de tots aquells xiquets i xiquetes que ja la tinguin preparada. Dimecres 3 de gener, a partir de les 17 hores, hi haurà la passejada dels Heralds i els Patges per diferents carrers de Cambrils.

La gran arribada de Ses Majestats serà el divendres 5 de gener a les 19 hores. Una hora abans, hi haurà un grup d'animació per amenitzar l'espera i a les 18.50 hores els focs d'artifici anunciaran l'arribada de Ses Majestats a les Escales Reials. A continuació s'iniciarà la gran Cavalcada que enguany tornarà a passar per la Rambla de Jaume I i finalitzarà a la plaça de l'Ajuntament, on seran rebuts per l'alcalde, Alfredo Clúa, que els lliurarà la clau màgica per a poder entrar a totes les cases del municipi.

Dissabte 6 de gener, a partir de les 9 hores, els Reis d'Orient, acompanyats dels seus Patges i Heralds, començaran a repartir els regals a aquelles famílies que ho hagin sol·licitat prèviament. Aquest any, el repartiment s'iniciarà pel barri de la Parellada, la plaça del pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent. A les 10 hores, es començarà al barri Nou Cambrils.

Comenta aquest article