Esports

La Marató de TV3

El Club Rem Cambrils recapta 710 euros per la Marató amb els seus ergòmetres

El club cambrilenc va oferir una activitat oberta a tot el públic que consistia en fer el màxim de quilòmetres amb les seves màquines de 'rem indoor'

Per Antoni Font

L'esdeveniment va tenir lloc al mateix passeig marítim de Cambrils
L'esdeveniment va tenir lloc al mateix passeig marítim de Cambrils | Antoni Font

El Club Rem Cambrils va aportar, un any més, el seu granet de sorra per la Marató de TV3 el passat dissabte 16 de desembre. El club cambrilenc va oferir una activitat oberta a tot el públic que consistia en remar el màxim de quilòmetres possibles amb els ergòmetres del Club. El club és especialista en la modalitat de rem indoor, en la qual va participar al Campionat de Catalunya el passat mes de novembre.

L'esdeveniment va tenir lloc al mateix passeig marítim de Cambrils on es van disposar de dues carpes del Club, amb un total de sis ergòmetres, a més de les taules per atendre a tothom que s’hi va interessar. Totes les persones no sòcies del club van poder participar aportant algun donatiu per cada quilòmetre recorregut.

En total es van recaptar 710 euros que es van destinar íntegrament a la Marató per l'ajuda en la recerca i suport en les malalties relacionades amb la Salut Sexual i Reproductiva. Cal destacar que, segons els professionals de la salut, la salut sexual engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència que s'estima en 210.905 nous casos cada any.

Comenta aquest article