Cultura

Música

L’Escola de Música ofereix el concert solidari de Nadal a l’Església de Sant Pere (GALERIA)

Desenes de pares i mares van gaudir de la música de totes les agrupacions del centre

Per Andreu Dalmau

L'orquestra de corda va obrir el concert sota la batuta d'Albert Carbonell
L'orquestra de corda va obrir el concert sota la batuta d'Albert Carbonell | Andreu Dalmau

L’Escola Municipal de Música de Cambrils va oferir, ahir al vespre, el tradicional concert solidari que realitza cada any pels volts de Nadal. L’Església de Sant Pere es va omplir de desenes pares i mares desitjosos de veure als seus fills i filles actuant amb les diferents agrupacions del centre. Enguany, els diners recaptats amb l’aportació voluntària del públic (820 euros) es tornaran a destinar a una entitat local, en aquest cas a Càrites Sant Pere i Santa Maria.

Les orquestres de corda van obrir el concert tocant totes juntes i amb la col·laboració de professors i exalumnes de l’escola. El conjunt format per més de 60 músics va tocar tres nadales arranjades per Albert Carbonell, que també va dirigir la formació. Continuaria amb l’actuació el cor Petits Cantors, que va interpretar dues cançons compostes per Carolina Morales, exprofessora del centre.

Els va seguir el conjunt de vent, el cor Kodaly i el conjunt de guitarres; tots tres amb arranjaments de nadales tradicionals. Després va ser el torn de la Bufa Band i els cors Vivace, Vivace Cambra i Adgaio, dirigits tots tres per Reyes Gil. Van tancar el concert els grups Staccato, Crescendo —que, dirigit per Dídac Arcas, va tocar un conjunt de peces del musical Grease— i la Big Band, que posar el punt i final amb el tema Christmas Band sota la batuta d’Ivan Babiloni.

Comenta aquest article

Galeries relacionades