El Cambrils Unió B regala una important victòria a l'afició

El filial cambrilenc va vèncer el fins ara líder imbatut del grup en el darrer partit de l'any i està a tres punts del líder

Jugada del Cambrils Unió B al partit disputat contra el Constantí CE, aquest passat dissabte a la tarda | Cristina Sierra

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 3 – Constantí CE 2

Gols: 1-0 min. 9 Lucas; 2-0 min. 58 Walter; 3-0 min. 62 Pol Gutiérrez; 3-1 min. 73; 3-2 min. 89

Targetes: grogues a Lucas, Walter, Pol Juncosa i Aleix Costa

Alineació: Figo, Lluís Garcia, Pau Moreno, Marc, Cristian, Jan (Ivan Martínez m.72), Manuel, Pol Gutiérrez (Aleix Costa m. 66), Lucas (Clavero m. 66), Walter (Moha m. 87), Pol Casas (Pol Juncosa m. 77).

Importantíssima victòria del Cambrils Unió B a casa davant el Constantí CE, fins ara líder imbatut del grup. Amb aquest resultat, les quatre primeres places del grup es compacten i ja es troben els primers quatre equips en tres punts.

El partit va ser bonic de veure per l'espectador neutral, amb moltes ocasions per tots dos equips, no gaire habitual en una categoria com la Tercera Catalana. Els cambrilencs van sortir amb intensitat i van aconseguir el primer gol al minut 20. Abans del descans, el Constantí va tenir diverses oportunitats que van ser salvades pel pal i el porter Figo, que tornava amb el filial després de dues jornades jugant amb el primer equip.

En tornar dels vestidors, el Cambrils Unió B va sentenciar en cinc minuts, marcat Walter el 2-0 i Pol el 3-0. Aleshores, Juan Manuel Jurado va fer canvis i va tirar els seus jugadors enrere par defensar el resultat. El Constantí aleshores va aprofitar les oportunitats, mitjançant un dels màxims golejadors del grup, Uri, que va marcar dos gols. El 3-2, per sort, va arribar al descompte i els tarragonins ja no van tenir temps de remuntar.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió B arriba a les vacances nadalenques quart a la classificació a tres punts del líder, el Torreforta CD, contra qui s'enfrontarà en el primer partit del 2024, el 14 de gener.