Societat

Nadal

La Plaça de la Vila acull el primer videomapping de la temporada nadalenca

Desenes de persones van gaudir de l'espectacle que també es projectarà a la Torre del Port en els propers dies

Per Andreu Dalmau

Alguns van aprofitar per immortalitzar el moment amb els seus mòbils
Alguns van aprofitar per immortalitzar el moment amb els seus mòbils | Andreu Dalmau

La Plaça de la Vila va acollir ahir la primera projecció del videomapping titulat “Puja al tren de Nadal”, un espectacle de llum, so i efectes 3D que es va projectar a la façana de l'edifici de l'antic ajuntament. Vàries desenes de persones, grans i petits, van gaudir de la projecció durant els seus deu minuts de durada i alguns van aprofitar per immortalitzar el moment amb els seus mòbils.

En total, ahir es van fer tres passis: a les 18:30, a les 18:50 i a les 19:15. A la Plaça de la Vila es podrà tornar a veure en els mateixos horaris els dies 20, 22, 23, 27 i 29 de desembre i el 3 de gener. El videomapping també es projectarà els pròxims dies a la Torre del Port. Demà, diumenge 17 de desembre, s'inaugurarà amb passis a les 18:30, a les 18:50 i a les 19:15. Es repetirà en el mateix horari el 21 i 28 de desembre i el 2 i 4 de gener.

El videomapping és protagonitzat per un tren que transporta regals per tot el món. Les parets on es projecta el vídeo es transforma en una maquinària que dispensa regals i omple els vagons d'aquest tren que viatja per escenaris de tota mena.

 

Comenta aquest article