Informació general

Nadal

Paradetes i activitats per tots els públics en un Mercat de Nadal que s’estén al passeig Albert

El mercat, que es va inaugurar ahir, també ocupa els espais de la plaça de la Vila, carrer Gimbernat i carrer Immolats del Setge, fins al pròxim 10 de desembre

Per Andreu Dalmau

Força gent va aprofitar el bon temps per visitar el mercat ahir al migdia
Força gent va aprofitar el bon temps per visitar el mercat ahir al migdia | Andreu Dalmau

L’ambient nadalenc ja s’ha apoderat dels carrers de la vila. Des d’ahir, el Mercat de Nadal ja s’ha instal·lat a la plaça de la vila, el carrer Gimbernat i, com a novetat, el passeig Albert. Ahir al migdia, ja hi havia força gent que va aprofitar el bon temps per donar-se el primer passeig entre les diverses paradetes que estaran instal·lades fins el 10 de desembre.

Estands de productes artesanals, decoració nadalenca, bijuteria, xarcuteria, dolços, roba, d’articles per mascotes... I també, pels més petits, pintacares, contacontes, tallers de decoració nadalenca, entrega de cartes a la bústia màgic i fotografies amb el pare Noel. Consulteu tota la programació aquí.

Unió de Botiguers ha organitzat activitats pels més petits (Foto: Andreu Dalmau)

 

Aquest és la primera vegada que Unió de Botiguers i Vila Centre organitzen conjuntament el mercadet des que van anunciar la seva fusió el passat mes de novembre. Tomás Sierra, president de l’UBC, va donar les gràcies al comerciants locals que fan possible aquest esdeveniment i va animar a tots els presents a “gaudir de Cambrils, de la seva gastronomia, dels seus carrers i del seu comerç local”.

La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, va afirmar sentir-se especialment emocionada en la que és la seva primera campanya de Nadal al capdavant de la regidoria. “Es respira l’ambient nadalenc pels carrers”, apuntava, “us animo a tots a mirar, aturar-se i badar davant de les paradetes”.

Per la seva part, l’alcalde Alfredo Clúa, també va destacar el bon ambient que desprenen els carrers de la vila gràcies al mercat i va demanar que es “posi en valor el comerç de proximitat”. Després de la inauguració, la regidora, l’alcalde i diversos membres de l’equip de govern van passejar per les paradetes saludant als comerciants.

Els membres de l'equip de govern van passejar per les paradetes per saludar els comerciants (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article