El Cambrils Unió B juga el millor partit de la temporada a Tarragona, però empata

El filial cambrilenc, tot i les onze baixes, va jugar un partit «espectacular», però no va sentenciar

Imatge del partit entre el Cambrils Unió B i el Camp Clar aquesta temporada
Imatge del partit entre el Cambrils Unió B i el Camp Clar aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana – Grup 16

CF Tarragona 1 - Cambrils Unió B 1

Alineació: Redondo, Pau, Guinovart (Pol Gutiérrez m. 74), Cristian, Clavero, Jan (Moha m. 65), Manuel (Julián m. 79), Walter, Joel, Piccini i Pol Juncosa

Gols: 0-1 m. 47 Cristian; 1-1 m. 73

Targetes: groga a Pau

El Cambrils Unió B va jugar a Tarragona el millor partit de la temporada i, tot i així, no va poder endur-se els tres punts. El filial cambrilenc, tot i les nombroses baixes, va jugar uns primers 70 minuts “espectaculars”, en paraules de l'entrenador, Juan Manuel Jurado.

Fins onze jugadors va trobar a faltar el míster, ja fos per lesions, qüestions professionals, o perquè van ser requerits pel primer equip, com en el cas de Figo. Per pal·liar les baixes, Jurado va convocar tres juvenils, dos dels quals van sortir de titulars.

La primera part va estar dominada totalment pel Cambrils Unió B. Els de Jurado van generar ocasions i només els va frenar el pal i una bona actuació del porter del Tarragona FC. El filial cambrilenc només va marcar un gol –al minut 47 obra de Cristian a centrada de Manolo– i no va tancar el partit, cosa que acabaria constant dos punts.

Els locals empatarien a pilota aturada i el Cambrils va haver d'acabar defensant-se per no perdre el partit. Finalment, 1-1 i un punt més pel filial que continua a la part alta de la classificació, cinquè, a cinc punts del líder. El dissabte 16, el Cambrils Unió B rep al Constantí CE en partit de la 13a jornada.