Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa

Oberta la inscripció a la XII Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant, prevista per al diumenge 24 de desembre

La competició serà en benefici de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre i hi haurà un premi per a la millor disfressa

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la cursa Sant Silvestre de l'any passat a l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu de la cursa Sant Silvestre de l'any passat a l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

La XII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l'Ajuntament, tindrà lloc el diumenge 24 de desembre, a partir de les 11 hores. La inscripció costa 2 euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

En aquesta competició hi podran participar totes les categories. El recorregut serà de 4 km (dues voltes a un circuit de 2 km) i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Plaça Berenguer d’Entença, davant la façana de l’hospital gòtic. Hi haurà trofeus per als cinc primers classificats, així com també per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi.

A més, com l’any passat, s’atorgarà un premi a la millor disfressa que consisteix en un pack de 50 minuts de massatge + banyera hidromassatge, patrocinat per Centre de Fisioteràpia i Benestar Gemma Arias. La disfressa caldrà portar-la durant tot el recorregut.

Qui vulgui prendre part en aquesta cursa solidària, s’hi haurà d’apuntar: per internet, a través de la pàgina web www.tretzesports.org(el termini per fer-ho finalitzarà el 23 de desembre a les 23:59 h) o presencialment, el dia de la cursa, a partir de les 10:30 si hi ha dorsals disponibles.

Tant la regidora d’Esports, Yolanda Marqués; com la delegada de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre a l’Hospitalet de l’Infant, Gemma Arias, animen la ciutadania a participar en aquesta cursa solidària, «per col·laborar amb una bona causa, fer esport i passar una bona estona».

Comenta aquest article