Esports

Futbol sala

El CFS Mediterrani presenta els seus equips i se suma a la moda de demanar el nou pavelló (GALERIA)

Lucio Novillo, president de l'entitat, va aprofitar la presència de les autoritats per sol·licitar «noves i millors instal·lacions»

Per Andreu Dalmau

El Mediterrani compta amb quinze equips i més de 170 esportistes
El Mediterrani compta amb quinze equips i més de 170 esportistes | Andreu Dalmau

El Palau Municipal d'Esports es va tenyir de blau cel el passat diumenge en la presentació dels equips del Club de Futbol Sala Mediterrani. El club va exhibir els seus quinze equips i més de 170 esportistes, una xifra que augmenta any rere any, tal com va recordar Lucio Novillo, president de l'entitat: “el club es fa gran i necessita noves i millors instal·lacions”.

D'aquesta manera, Novillo es va sumar a la “moda” de les darreres setmanes i, igual que altres clubs cambrilencs, va demanar a Camí Mendoza, regidora d'Esports, i a l'alcalde Alfredo Clúa que s'impulsi definitivament el nou pavelló. Mendoza no va voler fer un brindis al sol i va afirmar que “serà possible, però amb un temps prudent”. La regidora d'ERC també va apuntar a la necessitat de millorar de les instal·lacions actuals. Per la seva part, Clúa també va afirmar que el nou pavelló “és una prioritat” per l'actual equip de govern.

Abans dels parlaments, tots els equips van desfilar davant els aplaudiments de pares i mares. Un per un, jugadors i entrenadors es van anar ubicant sobre la pista fins que els gairebé dos-cents membres del Mediterrani van fer-se la foto de família final. Abans del partit del sénior, el qual gran part dels presents es va quedar a presenciar, encara hi va haver temps per recordar-se de l'etern rival amb càntics de “boti, boti, boti, del Laguna qui no boti”.

Comenta aquest article

Galeries relacionades