S'agreuja la crisi del Cambrils Unió

Tercera derrota consecutiva dels d'Adri Puerto davant un Cubelles contundent al cotraatac

Imatge del partit entre el Cambrils Unió i el Cubelles
Imatge del partit entre el Cambrils Unió i el Cubelles | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Grup 6

Cambrils Unió 0 – Cubelles 3

Gols: 0-1 m. 53; 0-2 m. 60; 0-3 m. 63.

Targetes: grogues a Edu Sosa i Abraao.

Alineació: Figo, Guti, Aleix Llobet (Richard m.70), Edu Sosa (Cruañes m.56), Gito, Eudald (Carlos m.70), Igor, Abraao, Walid (Ivan Ramos m. 56), Josu (Sergi Roca m.56) i Javi Pérez

S'encenen totes les alarmes al Cambrils Unió. La crisi de joc i resultats que travessa l'equip l'ha portat a perdre el liderat que va tenir durant quatre setmanes i ha passat a ocupar la tercera posició darrere del Camarles i el Remolins Bitem. Aquesta setmana ha encadenat la tercera derrota consecutiva davant el Cubelles.

És la segona derrota a casa de la temporada. En els tres darrers partits, els d'Adri Puerto ha encaixat deu gols i només n'han fet tres. La primera part al Municipal acabaria sense gols per cap dels dos equips. El Cambrils, amb un joc lent, i sense fer-se amb cap de les pilotes dividides. El Cubelles tenia el partit controlat i amenaçava al contraatac, tot i que tots dos equips només tindries dues ocasions clares als primers minuts de partit.

Al segon temps es va intensificar el domini dels visitants que, en tan sols deu minuts, van posar-se 0-3 mentre que el Cambrils no va tirar entre els tres pals en cap ocasió. El primer gol del Cubelles va arribar a pilota aturada, després que la defensa cambrilenca rebutgés malament un córner. El segon i el tercer van ser pràcticament calcats: ràpida incursió per banda de l'extrem cubellenc per posar la passada de la mort al cor de l'àrea. Res va poder fer Figo, porter del filial, en cap dels gols rivals.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió suma 23 punts i se situa tercer a la classificació, empatat amb el NSA Camp Joliu. Aquesta setmana no hi ha jornada, per tant, Adri Puerto disposarà de quinze dies per trobar la solució per revertir aquesta mala ratxa.