El Cambrils Unió B perd la imbatibilitat després que es juguin els 4 minuts restants del partit contra el Costa Daurada

El partit corresponent a la jornada 4 es va anul·lar per una tangana final i la Federació va obligar a jugar els minuts que faltaven

Imatge entre el Cambrils Unió B i el Camp Clar, la passada jornada
Imatge entre el Cambrils Unió B i el Camp Clar, la passada jornada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 1 – Costa Daurada 2

Ahir a la tarda es van jugar els famosos 4 minuts que faltaven per donar per conclòs el partit entre el Cambrils Unió B i el Costa Daurada. L'encontre, corresponent a la jornada 4, havia estat suspès a poc pel final a causa d'una tangana quan el filial cambrilenc perdia per 1-2. La Federació va estimar que els 4 minuts restants s'havien de jugar i el miracle no va ser possible.

Fa 48 anys que aquest cronista segueix el futbol cambrilenc i aquesta era la primera vegada que es feien jugar 4 minuts, amb la parafernàlia que comporta. A més, amb el delegat federatiu present, ja que havia de ser a porta tancada, al qual se li va haver de presentar carnet de premsa per poder accedir, presenciar i fotografiar aquests quatre minuts.

El micropartit es va començar a jugar a les 20:17 i es va acabar a les 20:22. En aquests minuts el Cambrils Unió B va xutar una vegada a porta, amb un tir desviat a l'esquerra. No va haver-hi temps per més i el marcador es va quedar en 1-2.

Amb la confirmació d'aquesta derrota, el Cambrils Unió B perd la seva condició d'imbatut, tot i que continua quart a la classificació a quatre punts del líder, el Torreforta. Demà, el filial cambrilenc s'enfronta al Tarragona FC, onzè a la classificació.