Informació general

Solidaritat

El Gran Recapte a Cambrils recull 8 tones de productes, un 25% més que l'any passat

Des de les entitats socials celebren les xifres i apunten que augmenten les reserves pels pròxims tres mesos

Per Andreu Dalmau

Voluntaris i voluntàries del Gran Recapte a l'entrada d'un supermercat, aquest passat dissabte
Voluntaris i voluntàries del Gran Recapte a l'entrada d'un supermercat, aquest passat dissabte | Lluís Rovira i Barenys

El Gran Recapte va ser un èxit a Cambrils. La campanya solidària de recollida d'aliments que es va celebrar el passat cap de setmana va aconseguir recaptar més de 8 tones de productes, un 25% més del que es va aconseguir l'any passat al municipi.

Amb aquesta recaptació, les entitats socials augmenten les seves reserves per atendre les necessitats dels més desfavorits durant els pròxims tres mesos. “Estem súper contents de com ha anat la campanya”, apuntaven des de Càrites Cambrils. Més de 120 voluntaris van participar del Gran Recapte que va estar presenta a nou supermercats de Cambrils i Vinyols entre divendres i dissabte. Les grans cadenes com Mercadona o Lidl van participar econòmicament en la campanya.

Enguany, les entitats socials remarcaven l'especial necessitat de donar productes d'higiene i neteja, així com llet i oli, dos aliments que, amb la pujada de preus del darrer any, han deixat de rebre per altres vies. En total, a Cambrils, es van recaptar 2.800 litres de llet i 681 litres d'oli d'oliva i de girasol.

Comenta aquest article