Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Xerrada

Àlex Roca oferirà una conferència a la Sala Ferrer Malet de l'Hospitalet de l'Infant

L'activitat està organitzada per les Regidories de Benestar Social i Salut per commemorar el Internacional de les Persones amb Discapacitat

Per Redacció

Cartell de la conferència que oferirà Àlex Roca
Cartell de la conferència que oferirà Àlex Roca | Cedida

Per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, les Regidories de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han organitzat una conferència a càrrec d'Àlex Roca. La conferència que donarà a l'Hospitalet de l'Infant tindrà lloc el dissabte 2 de desembre, a les 10:30, a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou, a la Sala Ferrer Malet.

Amb tan sols 6 mesos de vida, l'Àlex Roca va patir un herpes cerebral que li va provocar una paràlisi cerebral, que el va deixar amb un 76% de discapacitat física que li afecta principalment la mobilitat i la parla, per la qual cosa es comunica per llenguatge de signes.

Els metges que van atendre el seu cas no li van donar gaire esperança de vida, però res no li ha impedit aconseguir portar una vida normal i convertir-se en un exemple de superació. L'esport, es va convertir en el seu motor de vida i l'ha portat a haver fet 4 triatlons, a participar en la Titan Desert 2018 i en la Pilgrim Race.

Les xerrades que imparteix són dedicades a canviar la mentalitat d'aquelles persones amb prejudicis envers les que tenen alguna discapacitat. Amb llenguatge de signes i amb l'ajuda d'una intèrpret, hi exposa la seva història i els obstacles que ha hagut de superar al llarg de la seva vida.

Les Regidories de Benestar Social i Salut han organitzat aquesta conferència motivadora per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Comenta aquest article