Informació general

VISITA ESCOLA D'HOTELERIA

Per Judit Pinazo

Des del passat dilluns 10 de setembre i fins avui divendres, l'Hotel Termes Montbrió acull una cinquantena de professors d'escoles d'hosteleria d'arreu d'Espanya per celebrar unes jornades tècniques que compten també amb la col·laboració de la Federació Espanyola d'Hostaleria i l'Associació de Cuiners de la Costa Daurada. 

Les jornades són un seminari de reciclatge, modernització i actualització d'àmbit nacional, adreçat a professors de Formació Professional Reglada d'Hostaleria i Turisme en l'especialitat de Cuina i també de Sala.

Tot i que les jornades tenen com a seu central l'Hotel Termes Montbrió des del passat dilluns s'han realitzat multitud d'activitats en diferents llocs, com l'Aula Viñes a Tarragona o les Bodegues Segura Viudas a Torrelavit, l'Alt Penedès i també a Cambrils. Ahir a la tarda el grup de professionals que participen en les jornades van realitzar una visita a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. Durant la visita....

Les jornades han combinat sessions teòriques amb sessions més pràctiques pe tractar temes com les tendències en el món gastronòmic, tècniques innovadores en gelats, aplicacions informàtiques innovadores en cuina i restauració, teoria sobre els vins, etc. 

Comenta aquest article