El Cambrils Unió B es retroba amb la victòria i el bon joc

El filial continua amb la seva bona temporada, sobre tot defensa, i se situa a quatre punts del líder del grup

El Cambrils Unió B es va imposar al Camp Clar en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 1 – Camp Clar At. 0

Alineació: Figo, Pau (Lucas m.65), Marc, Guinovart (Aleix Costa m.79), Cristian, Clavero, Jan, Manuel (Ivan Martínez m.89), Walter, Pol (Juncosa m.65) i Joel Fortuny

Gol: 1-0 m. 85 Walter

Targetes: groga a Figo

El Cambrils Unió B es va endur una victòria soferta en el partit contra el Camp Clar, en un partit difícil davant un equip de la part baixa de la classificació, però que competeix molt bé. Després d'aquesta victòria i de deixar, de nou, la porteria a zero, el filial cambrilenc segueix en quarta posició a tres punts del líder.

El Cambrils Unió B es va recuperar de la mala imatge del seu darrer partit a Bonavista i va dominar durant la majoria dels minuts. A la primera part va generar ocasions, però no es va mostrar encertat de cara a porteria. A la segona part, es va trencar el partit i el Camp Clar va tenir algunes ocasions clares que van ser aturades pel pal i les bones aturades de Figo.

El filial cambrilenc va continuar insistint i el premi a la constància va arribar al minut 85, després d'una bona jugada per banda de Jan que va fer l'assistència perquè Walter fes el gol de la victòria.

El pròxim dijous 30 de novembre, a les 20:15, es jugaran els 4 minuts que faltaven del partit suspès contra el Costa Daurada que els cambrilencs anaven perdent per 1-2. Juan Manuel Jurado, entrenador del B, diu que “l'equip competirà aquests 4 minuts amb la intenció d'empatar el partit i sumar un punt”. El cap de setmana vinent, el Cambrils Unió B visitarà el camp del Tarragona FC, equip de mitja taula.

Imatge de l'equip titular del Cambrils Unió B (Foto: Cedida)