Futbol

El Cambrils Unió perd el lideratge al camp del Camarles

Va ser un partit d'anada i tornada on els ebrencs van demostrar ser més letals en àrea rival

Per Ferran Tuset

El partit es va disputar al camp del Camarles CF
El partit es va disputar al camp del Camarles CF | Ferran Tuset

Segona catalana – Grup 6

Camarles CF 5 - Cambrils Unió 3

Gols: 1-0 m. 16; 2-0 m. 20; 2-1 m. 28 Igor; 2-2 m. 32 Ivan Ramos; 3-2 m. 34; 4-2 m. 71; 5-2 m. 75; 5-3 m. 82 Eudald.

Targetes: Grogues a Hugo i Josu.

Alineació: Figo, Roca, Guti, Josu, Aleix Llobet, Gito (Eudald m.79), Igor, Carlos (Edu Sosa m.61), Ivan Ramos (Richard m.61), Abraao (Roger Frias m.79), i Cruañes (Hugo m.61)

El Cambrils Unió ha perdut el lideratge després de quatre setmanes consecutives al capdavant de la classificació. L'ha superat el Camarles CF que, en un partit disputat al seu estadi, va imposar-se per 5-3.

Per lesió de Pol, el Cambrils va haver de jugar amb el porter de l'equip B, Figo, que, tot encaixar cinc gols, cal dir que va fer diverses aturades de mèrit. Curiosament, el porter del filial ha encaixat els mateixos gols en aquest partit amb el primer equip que en tota la temporada amb el filial, que juga només una categoria per sota.

Des del principi del partit es va veure vist que el Camarles anava a totes, posant setge a la porteria del Cambrils amb tirs llunyans i directes, creant oportunitats mentre el Cambrils posava el joc. El partit era d'infart: en tan sols divuit minuts, es van marcar cinc gols, tres pels locals i dos pel Cambrils que al minut 32 aconseguia empatar a dos.

El segon temps es va convertir en un partit d'anada i tornada. Constantment, s'atacava una porteria i després l'altra. De nou, com en el primer temps, es van marcar tres gols en tan sols onze minuts es marcaven tres gols més: dos pel Camarles i un pel Cambrils. Als d'Adri Puerto els va faltar efectivitat mentre que els locals van demostrar perquè són el segon equip més golejador del grup. La seva davantera va ser letal i no va tenir pietat amb el Cambrils.

Amb aquesta derrota el Cambrils Unió se situa segon a la classificació amb 23 punts, tres menys que l'equip ebrenc. El pròxim cap de setmana, els cambrilencs buscaran retrobar-se amb la victòria davant el Cubelles CF, setè a la taula.