Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Música

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant patrocinarà el Festival Aglà

El consistori signa un conveni de col·laboració amb l’Associació de Joves de Vandellòs per ajudar-los a finançar l'onzena edició d'aquest esdeveniment musical i altres actes

Per Redacció

L'alcaldessa, Assumpció Castellví; i les regidores Esmeralda Saladié i Laura Olmo, amb les representants de l'Associació de Joves de Vandellòs
L'alcaldessa, Assumpció Castellví; i les regidores Esmeralda Saladié i Laura Olmo, amb les representants de l'Associació de Joves de Vandellòs | Cedida

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant patrocinarà l’11a edició del Festival Aglà, el festival de música que se celebrarà a Vandellòs el proper dissabte 25 de novembre. L’alcaldessa, Assumpció Castellví, i la vicepresidenta de l’Associació de Joves de Vandellòs, Patrícia Benaiges, van signar, ahir dimecres 22 de novembre, un conveni de col·laboració entre el consistori i aquesta entitat local que organitza aquest festival. A l’acte de signatura també hi va assistir la regidora de Joventut, Esmeralda Saladié, la regidora d’Associacions i Entitats, Laura Olmo; i la secretària de l’Associació, Sandra Miralles.

Per mitjà d’aquest acord, el consistori s’ha compromès a ajudar a finançar aquest esdeveniment musical i altres actes programats per l’Associació de Joves de Vandellòs per promoure la participació juvenil amb una aportació de 16.000 euros.

Per la seva banda, l’Associació s’ha compromès a justificar documentalment les despeses generades per les activitats dutes a terme amb subvenció de l'Ajuntament i a incorporar la perspectiva de gènere en les activitats programades i subvencionades.

L’XI Festival Aglà

El dissabte 25 de novembre, a partir de les 23 h, se celebrarà l'11è Festival Aglà al pavelló esportiu de Vandellòs, amb la popular cantant de música urbana Irma Farelo, coneguda artísticament com Mushkaa; Sexenni, un grup de pop nascut a Lleida que viu a cavall entre les diferents facetes de la música urbana i festiva; i també Dj Trapella i Dj Aleix Ballesté.

Les entrades per aquest festival de música organitzat per l'Associació de Joves de Vandellòs, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, es poden comprar de manera anticipada a la Cooperativa Agrícola de Vandellòs i per internet, clicant aquest enllaç; i el mateix dia del festival, a taquilla.

 

Comenta aquest article