Segon empat a zero consecutiu del Cambrils Unió B

El filial cambrilenc va jugar un mal partit contra un dels rivals dèbils de la categoria

El filial cambrilenc es va salvar gràcies a la bona actuació del porter Figo
El filial cambrilenc es va salvar gràcies a la bona actuació del porter Figo | Cedida

Tercera catalana – Grup 16

Racing Bonavista 0 – Cambrils Unió B 0

Targetes: grogues a Lluís Garcia, Guinovart, Jan, al mister Juanma i dugues a Moha expulsat m. 75.

Alineació: Figo, Lluís Garcia, Pau (Clavero min. 61), Guinovart (Jaramillo min. 84), Cristian, Jan, Manuel, Lucas (Carlos min. 61), Moha, Pol (Morillo min.71) i Piccini.

Segon empat sense gols consecutiu del Cambrils Unió B. Partit fluix dels cambrilencs en la seva visita al camp del Racing Bonavista, cuer del grup. Els tarragonins, tot i que només havien aconseguit un empat i una victòria fins aleshores, van merèixer endur-se els tres punts del partit.

El filial cambrilenc es va salvar gràcies a la bona actuació de Figo que, una vegada més, va demostrar sota pals perquè és el porter menys golejat del grup amb diferència. Dues aturades decisives de l'arquer cambrilenc van salvar “un punt immerescut”, en paraules del míster Juan Manuel Jurado: “no hem estat a l'alçada del partit”.

A la segona part, el Cambrils va sortir amb una altra mentalitat, però li costava arribar a porteria rival. A més, al minut 76 Moha va ser expulsat per doble groga. Tot i estar amb 10, l'equip va intentar-ho, però no va ser possible. “Ha estat un partit per treure conclusions i aprendre dels errors”, reflexionava l'entrenador en acabar el partit.

Després d'aquest empat, el Cambrils Unió B segueix quart a la classificació i encara no ha perdut cap partit: 4 victòries i 5 derrotes. A més, ara ja se sap que el 30 de novembre a les 20:15 es jugaran els 4 minuts que faltaven del partit suspès contra el Costa Daurada que els cambrilencs anaven perdent per 1-2. Si es confirma, serà la primera derrota de la temporada. Aquest cap de setmana, el filial cambrilenc rep el Camp Clar AT, equip de la part baixa de la classificació.