L'Ampolla sorprèn el Cambrils Unió que perd el primer partit de la temporada a casa

Els ebrencs van sortir a guanyar des dels primers minuts i, tot i que els locals van millorar a la segona part, no van poder remuntar

El Cambrils Unió va perdre a casa davant l'Ampolla, aquest passat dissabte al vespre, en el partit disputat a l'estadi municipal de futbol | Lluís Rovira i Barenys

Segona catalana – Grup 6

Cambrils Unió 0 – Ampolla CF 2

Gols: 0-1 min. 13; 0-2 min. 45

Targetes: grogues a Pol i Aleix Llobet

Alineació: Pol, Guti, Aleix Llobet, Edu Sosa (Cruañes min. 46), Hugo (Roger Frias min. 46), Gito, Eudald (Oteros min .46), Igor (Richard min. 77), Walid (Abraao min. 68), Josu i Javi Pérez.

Derrota sorpresa del Cambrils Unió, la primera de la temporada a casa, davant un dels rivals dèbils del grup. També era la primera victòria a domicili de l'Ampolla que es va endur els tres punts del Municipal després d'un molt bon partit.

Els ebrencs van demostrar des dels primers minuts que anava a totes. Teníen una marxa més i s'anticipaven en totes les jugades. Amb aquesta intensitat van aconseguir el primer gol, al minut 14, després que el porter del Cambrils Unió, Pol, perdés la pilota intentant regatejar el davanter de l'Ampolla, que aprofitava l'error per marcar el 0-1. El Cambrils volia, però no podia, i els ebrencs marcarien just abans del descans el 0-2, amb un tir des de fora l'àrea que es colava per l'esquadra davant la passivitat de la defensa local.

Adri Puerto va mirar de sacsejar l'arbre amb tres canvis en tornar de vestidors. Els cambrilencs van sortir més intensos, dominant i tancant l'Ampolla al seu camp. La superioritat local es va traduir en deu córners a favor i nou tirs a porta. Però les diverses ocasions clares de gol pel Cambrils Unió, dues d'elles de Gito, van ser desbaratades per la defensa ebrenca i el seu porter, Aitor, que va ser el millor del partit. Els de Puerto van acabar desesperats i sense poder marcar.

Aquesta ha estat la segona derrota de la temporada del Cambrils Unió que, tot i el mal resultat, manté el lideratge del grup gràcies a la derrota del NSA Camp Joliu. En la pròxima jornada, l'equip cambrilenc visita el camp del Camarles CF, equip amb qui empata al capdavant de la classificació amb 23 punts.