Empat sense gols del Cambrils Unió B davant el Salou UD

La solidesa defensiva de tots dos equips va marcar un partit després del qual el filial cambrilenc continua invicte

El filial cambrilenc continua sent l'equip menys golejat del grup
El filial cambrilenc continua sent l'equip menys golejat del grup | Andreu Dalmau

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 0 – Salou UD 0

Alineació: Figo, Pau, Marc, Cristian, Aleix Costa (Guinovart min. 46), Clavero, Manuel (Abraao min. 71), Moha (Jan min. 65), Cosentino, Pol (Lluís Garcia min.74) i Piccini

Targetes: grogues a Cristian, Jan i Marc

Novena jornada de lliga i empat a casa del Cambrils Unió B davant el Salou UD. Els salouencs, que van baixar de categoria la passada temporada, van fer gala de la seva experiència i van dur a terme un partit molt sòlid defensivament. El filial cambrilenc també va mantenir la porteria a zero, un partit més, i Figo continua sent el porter menys golejat del grup.

L'empat a zero va ser just. Tots dos equips van mostrar-se molt competitius en els duels individuals. Tant a salouencs com a cambrilencs els va costar generar ocasions i les més clares van arribar a pilota aturada.

A la segona part, el filial cambrilenc tindria la més clara del partit, després de rematar un córner al travesser, però el partit no s'acabaria de desencallar i s'arribaria al final amb empat sense gols.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió B juga al camp del cuer, el Ràcing de Bonavista.

L’Apunt

Un partit de quatre minuts
La Federació ja ha confirmat al Cambrils Unió B que s'haurà d'acabar de jugar el partit davant el Costa Daurada que es va suspendre a 4 minuts pel final a causa d'una tangana. El partit, que anava 2-1 a favor dels salouencs, s'acabarà de jugar a porta tancada en una data encara per confirmar.