Esports

Futbol

Un intractable Cambrils Unió venç amb contundència a Ulldecona

Els d'Adri Puerto no van necessitar els gols del pitxitxi, Gito, ni les aturades de Pol, el millor porter del grup que lideren

Per Ferran Tuset

Celebració dels jugadors del Cambrils Unió al vestidor
Celebració dels jugadors del Cambrils Unió al vestidor | Cedida

Segona Catalana – Grup 6

Ulldecona CF 0 – Cambrils Unió 3

Gols: 0-1 min. 5 Hugo; 0-2 min. 54 Walid; 0-3 min. 72 Walid

Targetes: groga a Carlos

Alineació: Pol, Guti; Marquinhos (Cruañes min. 33), Aleix Llobet, Hugo (Roca min. 70), Gito, Ígor (Eudald min. 62), Ivan Ramos (Carlos min. 62), Walid (Richard min. 78), Josu i Javi Pérez.

 

El Cambrils Unió segueix intractable. Líders per tercera setmana consecutiva, els d'Adri Puerto van passar diumenge per sobre del Ulldecona al seu camp. I això que no va necessitar els gols de Gito, pitxitxi de la categoria amb 10 tantos, ni de les aturades salvadores de Pol, porter menys golejat del grup amb només 5 encaixats.

El partit se li posaria de cara molt aviat al Cambrils. Al minut 5, Hugo rebia una passada, s'internava pel costat esquerre i marcava amb un tir ras i creuat. El domini dels cambrilencs era total. Al minut primer minut, Walid ja havia pogut marcar el primer. Al 28, Ígor va desaprofitar una oportunitat claríssima i, abans del descans, Gito va estar a punt de marcar en dues ocasions. Els locals, per la seva part, només van xutar entre els tres pals una vegada i de falta directa.

A l'inici del segon temps, els ebrencs van pressionar a Pol, que va respondre amb dues bones intervencions. Després d'aquestes aproximacions del Ulldecona, el Cambrils va tornar a agafar les regnes d'un partit que sentenciaria amb un doblet de Walid: al minut 54 amb un tir ras i, al minut 72 després d'un fort xut des de dins l'àrea.

Abans d'acabar el partit, Gito perdonaria sol davant el porter i Richard també estaria a punt de marcar el quart. El resultat podria haver estat molt més contundent. El pròxim cap de setmana, el Cambrils Unió rep l'Ampolla CF, setzè classificat.

Comenta aquest article