Informació general, Camp

Empreses

Masergrup celebra els 25 anys amb la inauguració del nou edifici corporatiu

La inauguració d'aquest edifici a Reus va congregar una bona part del teixit empresarial de la comarca

Per Lluís Rovira i Barenys

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Xavier Martínez Serra, president de Masergruo; Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat i Sandra Guaita, alcaldessa de Reus, en el moment de la inauguració del nou edifici
Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Xavier Martínez Serra, president de Masergruo; Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat i Sandra Guaita, alcaldessa de Reus, en el moment de la inauguració del nou edifici | Lluís Rovira i Barenys

El grup empresarial Masergrup va celebrar, ahir a la tarda, l’acte d’inauguració de l´edifici corporatiu així com la celebració del seu 25è Aniversari. Un edifici que es troba al polígon Mas de les Ànimes de Reus i que ahir es va inaugurar en un acte que va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, així com una nombrosa representació del teixit empresarial de Reus i de la comarca. També hi va ser present el president del Barça, Joan Laporta, pels vincles del president de Maser, Xavier Martínez Serra, amb la Fundació del Barça.

Actualment Masergrup engloba les empreses Tecnol, Fruselva, Vermuts Miró, Setier i porta la gestió de Casa Navàs i té presència com a productor en els següents sectors: industrial, sanitari, alimentació i serveis.

Xavier Martínez Serra: “Continuarem la nostra història des d’aquí”

El president de Masergrup, Xavier Martínez Serra va manifestar que “fer aquest edifici és una estratègia però també és un retorn al nostre territori” i va afegir “per tant continuarem la nostra història des d’aquí. Avui el nostre principal negoci està als EEUU i al Canadà on tenim el 50% de les vendes del nostre grup però també empreses com Vermut Miró o el patrimoni com la Casa Navàs ens fan reconeixedors en el territori i això ens fa ser alguna cosa més que una empresa”.

Per la seva part el conseller Roger Torrent va explicar que un dels eixos estratègics de la Generalitat és el de “recuperar la força industrial que havíem tingut històricament i que volem també pel segle XXI”i va afegir “però no ho podem fer sols, ho hem de fer de la mà de les empreses, d’aquest esperit emprenedor que històricament ha guiat Catalunya i avui volem posar d’exemple aquesta empresa pel que volem al conjunt del país”. Per la seva part, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va explicar que una de les línies estratègiques de la Diputació és la reindustrialització “i ho hem de fer apostant per la sostenibilitat, econòmica i social i el compromís amb la terra com fa Masergrup”. L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, es va sumar a les felicitacions per l’èxit de l’empresa reusenca.

Després de la inauguració es va fer una visita a les noves instal·lacions i, tot seguit, es va fer una gala amb parlaments on es van intercalar vídeos explicatius de les empreses que conformen Masergrup i d’altres amb missatges dels responsables de les diferents fàbriques que el grup Maser té repartides al món, sobretot Fruselva. Un piscolabis va posar punt i final a aquesta inauguració.

Comenta aquest article