Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Igualtat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant programen diversos actes amb motiu del Dia Internacional contra les violències masclistes

Una xocolatada popular, un vermut musical, tallers o cinema formen part del programa

Per Redacció

Cartell del programa del Dia Internacional per l'erradicació de la violència vers les dones
Cartell del programa del Dia Internacional per l'erradicació de la violència vers les dones | Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es sumarà al Dia Internacional per l'erradicació de la violència vers les dones, que es celebrarà el 25 de novembre. El consistori ha preparat un programa farcit d'actes que s'iniciaran avui divendres 10 de novembre i finalitzaran diumenge 26 de novembre.

Aquest mes d'octubre i novembre, la regidoria d'Igualtat ha organitzat uns tallers relacionats amb la problemàtica de la violència masclista per conscienciar els alumnes. Pel que fa al programa, avui divendres a les 17 hores la Sala Ferrer Marlet acollirà la xerrada Creixent amb sentit, qui soc?; l'endemà dia 11 al matí es farà un taller de ioga a la piscina coberta i, dimecres 15 a la tarda hi haurà el Club de Lectura amb el llibre La decisió, de Viola Ardone. El proper dissabte 18, al matí, es farà el taller Benestar emocional i autorealització. Dimarts 21 hi haurà un Punt Violeta itinerant per sensibilitzar sobre la violència masclista.

Divendres 24 a la tarda es farà una xocolatada popular i la lectura de manifest, a partir de les 18 hores al Casal de Joves de Vandellòs. L'endemà dia 25 serà el torn de la lectura de manifest i vermut musical a la Plaça de Catalunya de l'Hospitalet, on també es faran tallers infantils. El darrer acte serà diumenge 26 amb la pel·lícula Bajo terapia, al Teatre Auditori.

Comenta aquest article