Esports

Futbol

Nova victòria del Cambrils Unió B que s'aferra a la part alta de la taula

El filial cambrilenc va dominar al Riudoms amb un marcador favorable des de l'inici del partit

Per Ferran Tuset

Juan Manuel Jurado està "molt content amb el grup"
Juan Manuel Jurado està "molt content amb el grup" | Cedida

Tercera Catalana – Grup 16

RIUDOMS 1 - CAMBRILS UNIÓ B 2

GOLS: 0-1 min. 9 Clavero, 0-2 min. 72 Cosentino, 1-2 m. 89

TARGETES: grogues a Aleix Costa i Manel

ALINEACIÓ: Figo, Lluís Garcia, Pau, Marc, Aleix Costa (Ivan Martínez min.46), Clavero, Jan, Manuel (Lucas min. 75), Carlos Garcia (Guinovart min.75), Moha (Cosentino min. 62) i Piccini.

 

Després de la victòria d'ahir al camp del Riudoms per 1 a 2, el Cambrils Unio B ocupa la cinquena posició en el seu grup a tan sols quatre punts del primer classificat, l'Unió Astorga de Reus. El filial cambrilenc es va imposar als riudomencs en un partit molt igualat i competit.

Els de Juan Manuel Jurado es van avançar al minut 9 després d'una bona jugada individual de Jan que va deixar Clavero sol davant el porter i, després d'una aturada de l'arquer, va aprofitar el rebot per obrir el marcador. Després del gol, els cambrilencs van dominar tenint més la pilota i controlant el partit.

El Riudoms va fer ocasions a pilota aturada i, fins i tot, els hi van anul·lar un gol per fora de joc a la sortida d'un córner. El Cambrils Unió B, per la seva part, no va acabar de sentenciar el partit fins que, aprofitant que els riudomencs es bolcaven a l'atac, van marcar el 0-2. En els darrers minuts, van tenir ocasions per sentenciar el partit, però no ho van fer, i els locals van retallar distàncies en una falta lateral, obligant als cambrilencs a defensar-se fins el final.

“Estic molt content amb el grup”, destacava el míster en acabar el partit. “hi han hagut baixes, però tothom està competint molt bé i disposat a aportar a l'equip”. Amb aquesta victòria, el Cambrils Unió B continua invicte –a falta que es confirmi la derrota en el partit suspès davant el Costa Daurada– amb quatre victòries i tres empats. En la propera jornada, el filial cambrilenc rep a l'Unió Esportiva Salou.

Comenta aquest article