Ningú para a Gito

El davanter cambrilenc anota un hat-trick i, amb cinc gols en dos partits, comanda el Cambrils Unió que és líder

Gito a punt de fer una rematada en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda contra el Remolins Bítem | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana – Grup 6

Cambrils Unió 3 - Remolins Bítem 0

GOLS: 1-0 min. 38 Gito, 2-0 min. 54 Gito (p.), 3-0 min. 81 Gito

TARGETES: Grogues a Gito, Josu, Javi Pérez i Walid

ALINEACIÓ: Pol, Guti, Marquinhos (Richard min. 81), Aleix Llobet, Edu Sosa (Frias min. 62), Gito, Igor (Hugo min. 62), Ivan Ramos (Oteros min.75), Josu, Cruañes (Walid min.75) i Javi Pérez

Gito continua liderant el Cambrils Unió. El davanter cambrilenc no es pren descans en la seva ratxa golejadora i, dissabte, davant el Remolins-Bitem, va carregar-se l'equip a l'esquena marcant un hat-trick. Cinc gols en les dues darreres jornades que impulsen al Cambrils Unió fins a la primera posició de la taula, amb un punt d'avantatge sobre el segon classificat.

Gerard Miquel, àlies Gito, porta deu gols en els nou partits que s'han disputat aquesta temporada, sent el màxim golejador de la categoria. A més, la porteria del Cambrils també està de rècord: només s'han encaixat sis gols, sent el menys golejat del grup.

El Remolins Bitem es va plantar al Camp Municipal amb la intenció de deixar jugar el Cambrils. A la primera meitat només van gaudir d'una ocasió, al minut 16, en la qual es va poder lluir el porter Pol. Tanmateix, va ser el Cambrils qui va gaudir de la majoria d'oportunitats als minuts 7, 27 i 37 a través de les botes de Gito i Edu Sosa. Al minut 38, en el primer córner a favor dels cambrilencs, Gito arreplegava un rebuig i no perdonava amb un tir ras a l'esquerra de la porteria que significava l'1-0.

La segona part va estar dominada de principi a fi pel Cambrils, que va marcar dos gols més i en va perdonar d'altres. Al minut 54, un defensor del Remolins rebutjava amb la mà dins de l'àrea i Gito transformava el penal xutant ras i pel mig. Ja al minut 81, el davanter cambrilenc confirmaria el seu triplet enviant la pilota a l'escaire dret fent 3-0.

Cal destacar el bon ambient, els cants i els aplaudiments de la grada d'animació que, un dia més, va donar ales a l'equip. El Cambrils Unió visitarà la propera jornada el camp de l'Ulldecona, equip que es troba classificat a mitja taula.