Esports

Futbol

El Cambrils Unió B aconsegueix un empat in extremis davant el Mas Pellicer

El filial segueix a la part alta gràcies a la solidesa defensiva i a les actuacions de Figo, el porter menys golejat del grup

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió B va empatar amb el Mas Pellicer en el partit disputat el passat dissabte a la tarda
El Cambrils Unió B va empatar amb el Mas Pellicer en el partit disputat el passat dissabte a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana - Grup 16

Cambrils Unió B 1 - Mas Pellicer 1

Gols: 0-1 m. 42; 1-1 m. 88 Manuel.

Targetes: groga a Aleix Costa.

Alineació: Figo, Lluís Garcia (Julian m. 73), Pau (Lansac m. 65), Marc, Aleix Costa (Ivan Martínez m. 58), Clavero (Moha m. 65), Jan, Manuel, Lucas, Pol (Abdel m. 46) i Piccini.

El Cambrils Unió B empata a casa davant el Mas Pellicer i continua instal·lat al quart lloc en el seu grup. Cal destacar la temporada del porter Figo, que tan sols ha encaixat quatre gols en els sis partits disputats, convertint-se en el porter menys golejat del grup 16 de Tercera Catalana.

El partit davant els reusencs va ser molt igualat, com està sent la tònica habitual pel filial cambrilenc aquesta temporada. Els de Juan Manuel Jurado van anar de menys a més mentre que el Mas Pellicer feia mal, sobretot, a pilota aturada. Les ocasions més clares a la primera part les van tenir els cambrilencs. Manolo va veure com el porter contrari feia una molt bona aturada en un mà a mà i, més tard, en feia una de nova.

“Si haguéssim marcat en alguna d'aquestes dues ocasions el guió de partit hagués estat diferent”, lamentava el míster en acabar el partit. El cert és que els visitants es van avançar poc abans del descans gràcies a una falta lateral.

A la segona part, amb el marcador en contra, el Cambrils Unió B va anar a per el partit. Els reusencs es van anar enfonsant, però defensaven amb èxit els intents del cambrilencs. Als darrers 20 minuts, els locals es van bolcar en atac i van aconseguir, finalment, l'empat, obra de Manolo.

D'aquesta manera, el Cambrils Unió B segueix sumant punts. Una bona ratxa –imbatuts a espera que es confirmi la derrota en el partit suspès davant el Costa Daurada– que té encara més mèrit tenint en compte la mala ratxa pel que fa a lesions. En aquest darrer partit, Jurado va haver de completar la convocatòria amb dos juvenils.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió B juga al camp del Riudoms.

Comenta aquest article