El davanter cambrilenc és pitxitxi d'un grup on els cambrilencs se situen al capdavant després de vuit jornades

El Mora la Nova va plantar cara durant tot el partit
El Mora la Nova va plantar cara durant tot el partit | Cedida

Mora La Nova 0 - Cambrils Unió 2

Gols: 0-1 m. 18 Gito; 0-2 m. 21 Gito

Targetes: groga a Cruañes.

Alineació: Pol, Marquinhos (Richard m. 59), Javi Pérez, Aleix Llobet, Edu Sosa (Ivan Ramos m. 69), Hugo (Eric Garcia m. 83), Gito, Cruañes, Carlos (Guti m.77), Oteros (Frias m. 69) i Josu

El Cambrils Unió és líder del grup 6 de Segona Catalana. La victòria al camp del Mora la Nova i la derrota de la Pobla Mafumet B davant ael Camarles ha propiciat que els d'Adri Puerto es col·loquin al capdavant de la classificació amb 17 punts de 24 possibles.

La victòria va ser aconseguida gràcies al doblet de Gito que s'està erigint en la referència ofensiva de l'equip. El davanter ja porta set tantos en vuit partits jugats i és màxim golejador del grup. Per acabar-ho d'arrodonir, l'equip també funciona en la parcel·la defensiva, ja que, amb aquesta nova porteria a zero, els cambrilencs tan sols han encaixat 6 gols, sent l'equip menys golejat del grup.

Aquesta solidesa defensiva es va fer notar en els primers 15 minuts al camp del Mora la Nova, on els ebrencs van sortir amb intensitat. El Cambrils Unió les veia venir fins que, al minut 18, en un llançament de córner, la pilota queia a la frontal de l'àrea i Gito l'enviava al fons de la xarxa amb un xut ras. Tan sols tres minuts després, el davanter cambrilenc faria el doblet després de quedar-se sol davant el porter i resoldre amb una vaselina. El Mora va tenir la seva oportunitat abans del descans, però la pilota va anar fora.

Ja a la segona part, els ebrencs van anar a totes i, en tan sols quinze minuts, va disposar de cinc córners. En un d'ells es va lluir Pol, rebutjant una pilota que ja es colava a porteria. A poc a poc, el Cambrils va sobreposar-se a l'intens domini i va gaudir de diverses ocasions al contraatac. El mateix Gito va tenir en les seves botes l'hattrick i Richard també va poder marcar, però cap dels dos va embocar i el partit es va acabar amb 0-2.

El proper dissabte el Cambrils Unió juga a casa davant el Remolins Bítem.