Cultura

Cinema

El cinema Rambla de l'Art preestrenarà la nova pel·lícula d'Isabel Coixet

La projecció de 'Un amor' comptarà amb la presència online de Hovik Keuchkerian, que ha guanyat el premi a Millor Actor de Repartiment al Festival de San Sebastian per aquesta interpretació

Per Redacció

Keuchkerian és conegut pel seu paper de Bogotá a La Casa de Papel
Keuchkerian és conegut pel seu paper de Bogotá a La Casa de Papel | Cedida

El cinema Rambla de l’Art projectarà el pròxim dimarts 31 d’octubre a les 19:30h la pel·lícula Un Amor, d’Isabel Coixet, adaptació de la novel·la homònima de Sara Mesa. Després de la projecció, els assistents podran formar part d’un col·loqui, via streaming, amb l’actor Hovik Keuchkerian, conegut pel seu paper com a Bogotà a La Casa de Papel i guanyador del premi a Millor Actor de Repartiment al Festival de San Sebastian per aquesta interpretació.

Un Amor és un drama rural que explora l’amor, el sexe i l’obsessió. Protagonitzat per Laia Costa (Cinco Lobitos), Hovik Keuchkerian (La Casa de Papel), Hugo Silva (Los Hombres de Paco) i Ingrid García-Jonsson (Hermosa Joventud).

L’acte forma part de Proyecto Viridiana, una iniciativa de la qual formen part diversos cinemes, entre ells Rambla de l’Art, per donar visibilitat al cinema europeu independent de qualitat, que moltes vegades passa desapercebut per les sales, i aconseguir consolidar el públic, realitzant esdeveniments amb la presència de directors/es o actors i actrius que formen part dels films.

Sinopsi

Després de fugir de la seva estressant vida a la ciutat, Nat, de 30 anys, es refugia al petit poble de l'Escapa, a l'Espanya rural més profunda. En una masia desgavellada, amb un gos de carrer, la noia intentarà reconduir la seva vida. Després de bregar amb l'hostilitat de la persona que li lloga la casa i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es veu obligada a acceptar una inquietant proposició sexual que li fa el veí Andreas. Aquesta estranya i confosa trobada donarà lloc a una passió obsessiva i desbordant que envoltarà completament Nat i la farà qüestionar-se el tipus de dona que creu ser.

Sobre l’actor, Hovick Keuchkerian

Nascut al Líban i ex-boxejador, va començar la seva trajectòria interpretativa tard. Va ser Bogotà a l’exitosa sèrie La Casa de Papel i, d'altra banda, va formar part de l’equip de Rodrigo Sorogoyen a Antidisturbios. Sèrie amb què va rebre un premi Forqué a Millor Interpretació Masculina a Sèrie i un premi Feroz a Millor Actor Protagonista d'una Sèrie. Ara, es consagra gràcies a la seva interpretació d'Andreas, 'l'alemany' a Un amor, d'Isabel Coixet, que li ha valgut el premi com a Millor Actor de Repartiment al Festival de San Sebastian.

Comenta aquest article