Les discutibles decisions arbitrals impedeixen la victòria del Cambrils Unió B

Un gol anul·lat i un penal no assenyalat en els darrers minuts van impedir que el filial cambrilenc marxés amb els tres punts de Falset

Imatge del partit entre el Cambrils Unió B i Les Borges del Camp de la passada temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol - Tercera Catalana - Grup 16

FALSET 2-2 CAMBRILS UNIÓ B

GOLS: 0-1 m. 14 Lucas; 0-2 m. 19 Cosentino; 1-2 m. 26; 2-2 m. 67

TARGETES: grogues a Jonathan, Cosentino, Pau, Clavero, Piccini e Ivan Martínez

ALINEACIÓ: Figo, Pau, Marc, Jan (Lansac m.60), Manuel (Ivan Martinez m.83), Lucas (Clavero m.64), Moha, Cosentino (Guinovart m.60), Pol, Piccini i Jonathan (Lluis Garcia m.51)

Empat del Cambrils Unió B al camp del Falset, un dels equips més durs de la categoria. “Pocs equips trauran punts d'aquest estadi”, deia el míster, Juan Manuel Jurado, en acabar el partit. El cert, però, és que el filial cambrilenc va tenir l'oportunitat d'endur-se al victòria en els darrers minuts, però unes decisions arbitrals discutibles ho van impedir.

Els cambrilencs van començar molt forts a la primera part. El 0-2 va arribar després de dues bones pilotes a l'esquena de la defensa rival. El Falset va retallar amb un bon xut des de fora l'àrea. “L'equip estava bé, però l'arbitratge ens anava traient del partit amb les seves decisions”, explicava el tècnic del Cambrils Unió B.

Un cop va arribar el 2-2 el partit es va trencar. “Podria haver passat de tot”, apuntava Jurado, “tots dos equips teníem ocasions per guanyar”. De fet, Miguel va arribar a marcar el 3-2 en una centrada lateral, però l'àrbitre va xiular un fora de joca “que només va veure ell”, segons el míster. A més, a tan sols 5 minuts del final, Lansac es va quedar sol davant el porter i un defensa va arribar per darrere fent-lo caure dins de l'àrea provocant un penal claríssim que l'àrbitre no va assenyalar.

“L'equip estava molt decebut al final del partit”, apuntava Jurado, “havíem treballat molt per endur-nos els tres punts i, per culpa d'unes decisions discutibles...”. La realitat és que, amb aquest empat, el Cambrils Unió B segueix invicte –a falta que confirmin el resultat del partit ajornat davant el Cosata Daurada– i se situa quart a la classificació.

En la propera jornada, dissabte 28 a les 18:30, el filial cambrilenc rep al Mas Pellicer UDC al Camp de Futbol Municipal.