Futbol

Festival ofensiu del Cambrils Unió per remuntar i endur-se els tres punts davant l'Arboç

Els d'Adri Puerto van començar per darrere en el marcador, però van marcar quatre gols en una bona segona part i es situen segons a la classificació

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió es va endur els tres punts en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda davant l'Arboç | Lluís Rovira i Barenys

Futbol – Segona Catalana – Grup 6

CAMBRILS UNIÓ 4 -  L'ARBOÇ 1

GOLS: 0-1 m. 12; 1-1 m. 46 Gito; 2-1 m. 50 Gito; 3-1 m. 64 Marquinhos; 4-1 m. 75 Ivan Ramos.

TARGETES: grogues a Walid i Marquinhos.

ALINEACIÓ: Pol, Guti (Igor m.46), Marquinhos, Aleix Llobet, Edu Sosa (Oteros m. 71), Hugo (Carlos m.46), Gito, Richard (Cruañes m.46), Walid (Ivan Ramis m.61), Josu i Javi Perez.

Setena jornada de lliga i contundent victòria del Cambrils Unió sobre l'Arboç per 4-1, un resultat amb el qual l'equip cambrilenc es col·loca a la segona posició del seu grup. Abans de començar el partit, es va guardar un minut de silenci per la recent mort del president de FC Cambrils Lluís Crusells.

Imatge del minut de silenci en memòria de Lluís Crusells (Foto: Cedida)

El partit va estar dividit en dues parts completament diferents. A la primera, els visitants van oferir un bon joc i, jugant amb una marxa mes, ben aviat (minut 12) es van avançar en el marcador i van tindre una altra ocasió per ampliar la distància. Per la seva part, el Cambrils tenia dificultats per trenar jugades, tot i que va disposar de tres ocasions per part de Richard (minut 11), Hugo (minut 13) i Edu Sosa (minut 43).

Amb el descans i els tres canvis que va fer Adri Puerto, el Cambrils va encarar la segona meitat amb un tarannà ben diferent i, en només quatre minuts donava el tomb al marcador. Després de rebre dues bons passades d'Edu Sosa, Gito va fer un doblet, el primer a boca de gol i el segon després de un fort tir al pal dret que es va colar dins la porteria.

Aquests dos gols van fer que l'Arboç quedes tocat. El Cambrils va aprofitar el moment de debilitat del rival per lligar bones jugades aconseguint el seu tercer gol des de la pilota aturada, obra del brasiler Marquinhos. Després vindrien dues ocasions dels visitants molt ben resoltes per part del porter Pol. Finalment, al minut 75, el porter de l'Arboç refusa un tir de Gito i, Ivan Ramos, de tir ras, col·locava el definitiu 4-1.