Cultura

Solidaritat

La Prioral de Sant Pere acull el III Concert Solidari en benefici de l'Associació Swim for Ela

La iniciativa va comptar amb el suport de Mémora i Fundación Mémora, la Unió de Botiguer de Reus, l’Ajuntament i l’Arxiprestat de Reus i l’Associació de Concerts de la ciutat

Per Redacció

La Prioral de Sant Pere de Reus va acollir el concert solidari
La Prioral de Sant Pere de Reus va acollir el concert solidari | Cedida

La Priorat de Sant Pere va acollir, aquest passat divendres 20 d’octubre, el III Concert Solidari a benefici de l'Associació Swim for Ela. L'objectiu de l’actuació ha estat recaptar fons per la investigació i acompanyament de malalts i famílies afectades per l'ELA. L’acte musical ha estat patrocinat per Mémora, amb l'organització de la Cambra de Comerç de Reus, Fundación Mémora, la Unió de Botiguers de Reus i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, l'Arxiprestat de Reus, l'Associació Swim for Ela i l'Associació de Concerts de Reus.

El concert solidari va anar a càrrec de la Kreismusikshule de Berlín. Dirigida per Volker Hühne, la formació ha interpretat ‘Hänsel i Gretel’, de Humperdinck; i la ‘Simfonia nº9’, de Schubert. L’acte va comptar, a més, amb la presència de la doctora Mònica Povedano, coordinadora de la Unitat Funcional de Malaltia de Motoneurona de l'Hospital Universitari de Bellvitge i investigadora principal del grup de recerca en Malalties Neurològiques i Neurogenètica de l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge.

Tots els ingressos dels imports de les entrades estan destinats íntegrament a l'Associació Swim for Ela. El concert també va oferir altres sorpreses, com un sorteig de productes dels comerços associats a la Unió de Botiguers de Reus.

Comenta aquest article