Esports

Futbol

Una mala actuació arbitral acaba amb la ratxa de partits imbatuts del Cambrils Unió

La derrota al camp del Jesús Catalonia amb un gol en clar fora de joc als darrers minuts va ser el primer partit perdut en pretemporada i temporada

Per Ferran Tuset

Imatge d'arxiu del partit del Cambrils Unió davant el Vila-seca aquesta temporada
Imatge d'arxiu del partit del Cambrils Unió davant el Vila-seca aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol              Segona Catalana             Grup 6

Jesús Catalonia 1 - Cambrils Unió 0

Alineació: Álex Ruiz (Pol m.46), Roca (Josu m.64), Guti, Marquinhos, Edu Sosa (Walid m.78), Hugo, Gito, Eudald (Frias m.60), Ígor, Carlos (Ivan m.62) i Javi Pérez

Gols: 1-0 m. 88

Targetes: grogues a Gito, Pol, Javi Pérez, Ígor i al míster Adri Puerto

 

Una mala actuació de la tripleta arbitral va provocar, el passat dissabte, que el Cambrils Unió perdés la seva bona ratxa de deu partit inbatut entre pretemporada i temporada. Els d'Adri Puerto van perdre per la mínima al camp del Jesús Catalonia –que, fins aquesta jornada, no havia guanyat cap partit– en els darrers instants.

Era el minut 88 quan, en ple atac del Catalonia, es produïa un fora de joc tant clamorós –uns quatre metres– que els jugadors del Cambrils es van quedar parats esperant que la linier el senyalés. En no fer-ho, l'equip ebrenc va aprofitar l'ocasió per aconseguir el gol de la victòria.

Davant les airades reclamacions dels cambrilencs, l'assistent que no havia aixecat la bandera –per cert, ebrenca com tot l'equip arbitral– va explicar que “el porter habilitava el fora de joc”, un fet totalment inconcebible. A la graderia, els aficionats locals celebraven el regal: “això compensa el 'robo' que ens van fer la setmana anterior”. El tècnic Adri Puerto i fins a cinc jugadors cambrils van veure targeta groga per les protestes després d'aquesta jugada.

A banda de l'error que va ser determinant pel resultat d'un partit abordat a l'empat sense gols, el joc del Cambrils Unió va tenir estones fosques que clares, ja que els jugadors no es van saber adaptar a un terreny de joc molt petit. El Catalonia va acumulava molts jugadors dins la seva àrea, fent pràcticament impossible tirar a porta. De fet, els de Puerto, que potser podria haver mogut la banqueta abans per canviar la dinàmica, no van xutar entre els tres pals en tot el partit.

Les poques ocasions que van tenir els blaus van arribar amb centrades des de les bandes que no van trobar rematador o van acabar fora de porteria. El Catalonia, a banda del gol, tampoc va tenir moltes oportunitats, però va gaudir d'un bon xut al minut 75 que va ser ben resolt per Pol, el porter cambrilenc.

Tot i la derrota, el Cambrils Unió continua a la part alta de la classificació, en cinquena posició i a tan sols 2 punts de la Pobla Mafument B, líder del grup. El pròxim partit dels locals es disputa dissabte 21 a les 18 hores, a l'Estadi Municipal davant l'Arboç CF, vuitè classificat.

Comenta aquest article