Cultura

Teatre

«MDR (Mort de riure)» de Los Galindos, estrena la programació d'Escena en gira, avui, a la Torre del Llimó

Es tracta d’un espectacle de circ improbable per a públic adolescent, jove i adult

Per Redacció

Imatge promocional de Los Galindos
Imatge promocional de Los Galindos | Cedida

La programació teatral del cicle Escena en Gira, que organitza Cap de Palaia Produccions a Cambrils, Falset i Vila-seca les pròximes setmanes, arriba avui a la Torre del Llimó de Cambrils a partir de les 20.30 amb Los Galindos i l’espectacle MDR (Mort de Riure) amb entrades anticipades a www.codetickets.com

MDR és una farsa per incomodar i divertir, per posar en qüestió l'arbitrarietat de la justícia des del nostre quotidià: els pallassos i el circ. A través d'aquesta experiència hilarant i aterridora, traspua una història d'amistat sincera i aspra, provocada per un sentiment de responsabilitat i de culpa. Melon, Mardi i Rossinyol s'enfronten a un atzucac inesperat. La seva naturalesa indòmita i maldestre i la necessitat d'existir els aboca a una obra improbable, on el riure, el plaer i la fantasia són el motor.

Aquesta obra ha obtingut una gran quantitat de premis en els últims tres anys: Premi Talía 2023 a millor espectacle de circ, Premi Ciutat de Barcelona 2022 d'arts escèniques, Premi Teatre Barcelona a millor espectacle de circ i clown 2022, Premi de la Crítica 2021 a millor espectacle de circ, Premi Especial del Jurat Zirkólika 2021 i Premi del Públic TAC de Valladolid 2021.

 

Comenta aquest article