El Cambrils Unió B s'imposa al Reus Roig i Negre en el partit ajornat de la primera jornada de la lliga

Amb aquesta victòria a domicili l'equip cambrilenc se situa en el sisè lloc de la classificació

Imatge recent del Cambrils Unió B en un partit a l'estadi municipal
Imatge recent del Cambrils Unió B en un partit a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                Tercera Catalana                  Grup 16

Reus Roig i Negre 0 - Cambrils Unió B 3

Alineació: Figo, Lluís Garcia, Pau, Marc, Cosra (Julián m. 65), Clavero (Pol m.77), Lucas (Moha m.65), Pol (Manuel m.46), Cosentino (Lansac m.74), Piccini i Fortuny

Gols: 0-1 m. 50 Lucas; 0-2 m.67 Julián; 0-3 m.75 Lansac.

Targetes: cap

El Cambrils Unió B va jugar a Reus, Ahir a la nit, el partit corresponent a la primera jornada del 17 setembre i que va ser ajornat a petició del Reus Roig i Negre. La primera part del partit va ser molt igualada, sense gaires ocasions per part dels dos equips. A la segona part, però, el panorama va canviar completament. Al minut 5 del segon temps el Cambrils Unió B feia pujar el 0 a 1 mitjançant Lucas. A partir d'aquí l'equip reusenc va notar aquest gol en contra i el Cambrils Unió ho va aprofitar per fer els altres dos gols en dues jugades a la contra. Els cambrilencs van disposar de més ocasions per ampliar el resultat. A més, en el minut 70 l'equip del Reus es quedava amb un jugador menys quan l'àrbitre va mostrar una targeta vermella directa a un dels seus jugadors.
El Cambrils Unió es va mostrar molt efectiu i, en la segona part, va ser superior als reusencs i d'aquesta manera sumava tres punts més. Amb la victòria aconseguida, el Cambrils es situa en el sisè lloc del seu grup. Aquest dissabte el Cambrils Unió B juga a casa davant Les Borges del Camp.
Jugadors del Cambrils Unió B desplaçats a Reus per disputar el partit davant el Reus Roig i Negre (Foto: cedida)