Cultura

Patrimoni

Els espais museístics cambrilencs se sumen a les Jornades Europees del Patrimoni 2023  

Aquest proper cap de setmana hi haurà portes obertes al Molí de les Tres Eres, la Torre del Port i la Torre de l’Ermita 

Per Redacció

Cartell de les jornades de portes obertes als espais museístics de Cambrils
Cartell de les jornades de portes obertes als espais museístics de Cambrils | Cedida

Un any més, el Museu d’Història de Cambrils se suma a les activitats de les Jornades Europees del Patrimoni impulsades a Catalunya per l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural. Aquest proper cap de setmana del 14 i 15 d’octubre hi haurà accés lliure als espais museístics del municipi: el Molí de les Tres Eres, la Torre del Port i la Torre de l’Ermita. Una iniciativa que es fa amb la col·laboració del Centre d’Estudis Cambrilencs i l’Ajuntament de Cambrils.

A més de les exposicions permanents, a la Torre del Port i fins aquest diumenge, es pot visitar l’exposició La mar fa illetes en terra barquetes, de Queralt Osorio. També al Molí de les Tres Eres es pot veure la mostra temporal Cartes des de la presó, inaugurada la setmana passada. Els horaris d’obertura actualment són unificats per tots els espais són dissabte de 11h a 14h i de 17h a 20h, i diumenge de 11h a 14h.  

Les Jornades Europees del Patrimoni són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea, que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.  

 

Comenta aquest article