Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Gastronomia

L'Hospitalet de l'Infant acollirà, del 12 al 15 d'octubre, el III Vermut Live Music

El festival, que combina música en viu i gastronomia, durarà dos dies més que les edicions anteriors i comptarà amb la participació d’un total de 20 establiments de restauració

Per Redacció

Ambient a la segona edició del Vermut Live Music
Ambient a la segona edició del Vermut Live Music | Cedida

L'Hospitalet de l'Infant tornarà a acollir, del 12 al 15 d'octubre, el III Vermut Live Music. Enguany, i vist l'èxit que el festival ha tingut en les dues edicions anteriors, s'ha ampliat la seva durada i es celebrarà durant quatre dies en lloc de dos. La Regidoria de Turisme ha organitzat aquest esdeveniment pel pont del Pilar amb la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, el patrocini de Vermuts Miró i el suport de la Diputació de Tarragona.

Hi participaran un total de 20 bars i restaurants de l’Hospitalet de l’Infant i s'oferiran un total de 38 actuacions musicals en directe i diferents aperitius. Tot això, entre les 11 i les 15.30 hores del dijous i divendres; i entre les 11 i les 16:30 h de dissabte i diumenge, unes franges horàries àmplies perquè els veïns i veïnes del municipi i els i les visitants tinguin temps de fer una ruta pels establiments participants i gaudir d’un bon vermut musical.

I és que al llarg dels quatre dies l’oferta de tapes i de música en directe serà variada i de qualitat. Hi haurà actuacions simultànies per a tots els gustos i per a totes les edats: de bachata, rumba, blues, rock, flamenco, so llatí, swing, electrònica, jazz, entre altres estils musicals, a càrrec d’una quinzena de músics, entre els quals hi haurà artistes locals.

"Amb aquesta festival volem fomentar l’activitat econòmica als bars i restaurants i allotjaments locals i promocionar-los; donar suport també al sector cultural i contribuir a desestacionalitzar la temporada turística", apunta la regidora de Turisme i de Cultura, Elidia López.

A la pàgina web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i de Turisme (www.hospitalet-valldellors.cat) es poden consultar els horaris de les actuacions i els músics que actuaran a cada establiment.

Comenta aquest article